Uudet sivut on avattu

In Ajankohtaista by Noora Mäkiaho

Olemme avanneet uudet sivut!

Nämä uudet nettisivumme julkaistiin eilen 24.10.2019. Päätimme uudistaa sivuja muutamasta eri syystä. Ensinnäkin vanhojen sivujen avautuminen kesti liian kauan. Tämä oli päällimmäinen syy uudistukseen. Vanha pohja oli liian raskas. Toiseksi, emme pitäneet edellisten sivujen tunnelmasta ja teemasta. Halusimme freesata sivujen ilmeen vastaamaan meidän brändiä. Kolmantena syynä oli se, että aikoinaan kun edelliset sivumme julkaistiin, pohjaa koodattiin melko paljon. Siksi sivuille ei pystynyt tekemään tiettyjä muutoksia. Nyt uusia sivuja ei ole koodattu niin paljon ja muutokset ovat helpompi tehdä.

Uudistuksen yhteydessä päivitimme sarjakorttituotettamme sekä teimme huippukampanjan Busflixiin! Lisäksi päivitimme sivujen suojaustasoa.

Projekti oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja opettavainen. Meillä oli eräs vanha pohja, jota lähdimme muokkaamaan. Käytimme tässä apuna mainostoimistoa, joka oli aikoinaan tehnyt pohjan meille. Luottovalokuvaajamme paikallisesta mainostoimistosta oli projektin aikana äityislomalla. Onni onnettomuudessa, sillä hoksasimme, että meiltä löytyy osaamista myös omasta takaa! Osan sivustolla olevista kuvista on ottanut meidän oma mies, Jussi. Alussa oleva kuva onkin hänestä työntouhussa.

Toivon sinun viihtyvän uusilla sivuillamme. Mukavaa syksyä toivotellen!