Uusi vuoro alkaa reitillä Seinäjoki-Alavus-Virrat-Jyväskylä!

Julkaistu Ajankohtaista kirjoittaja Noora Mäkiaho

5.8.2018 alkaen sinulle on tarjolla uusi vuoro välillä Seinäjoki-Jyväskylä. Nopea yhteys palvelee viikonloppusi matkustustarpeita. Vuoro ajetaan perjantaisin ja sunnuntaisin. Aikataulu on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi opiskelijana.

Enää sinun ei tarvitse tietää suunnitelmiasi ennakkoon vaan voit elää hetkessä, koska opiskelijana saat samat edulliset hinnat myös autoon noustessasi. Normaalihinta enimmillään on 25 euroa ja annamme siitä sinulle 50 % opiskelija-alennuksen!

Kalustossa on huomioitu se, että voit jatkaa päivääsi ja käyttää matkustusajan opiskeluun. Autoissamme vakiovarusteena ovat:

  • Wifi
  • Usbit
  • Verkkovirta
  • Jokaiselle oma lentokonepöytä penkeissä

Voit siis olla varma, että läppärissäsi riittää virta ja kännykänkin akun saat ladattua matkan aikana perjantain rientoja varten. Nämä kaikki varusteet ovat siis vakiona. Ja mikä parasta talven pakkasilla ja kesän helteillä: Kaikissa autoissa on automaatti-ilmastointi!

Sen lisäksi, että kalustomme vastaa opiskelijan tarpeisiin, on aikataulumme suunniteltu ottaen huomioon koulujen päättymisajat. Mikäli opiskelet Jyväskylässä viikot ja viikonlopuksi menet Seinäjoen suuntaan, vuoromme Jyväskylästä kohti Seinäjokea lähtee perjantaisin klo 12:00. Paluu Seinäjoelta kohti Jyväskylää lähtee sunnuntaisin klo 16:00.

Jos taas asut viikot Seinäjoella ja matkustat viikonloppuisin kohti Jyväskylää, lähtee vuoromme klo 16:00 Seinäjoelta. Paluu sunnuntaina Jyväskylästä kohti Seinäjokea lähtee klo 12:00.

Ajo-aika Seinäjoki-Jyväskylä välillä on 3 tuntia.

Vuoromme palvelee myös sinua, joka matkustat Seinäjoki-Virrat-Seinäjoki väliä sekä välin Seinäjoki-Alavus-Seinäjoki koulumatkaliikennettä.

Vinkkaathan isovanhemmillesi, että lipuistamme saa 30 % eläkeläisalennuksen.

Emme ole turhan nirsoja maksuvälineiden suhteen. Vuoroillamme voit hoitaa maksun seuraavasti:

  • Matkahuollon kautta ostetulla nettilipulla (koodilla pääsee, ei tarvitse tulostella)
  • Käteisellä
  • Yleisimmillä maksukorteilla (pankkikortti, visa, visa electron, mastercard)
  • Matkahuollon koulumatkakortilla
  • Kela-tuettulla koulumatkakortilla
  • kaikilla Matkahuollon lipuilla

Tästä näet vielä aikataulumme ja Matkahuollon verkkokaupasta voit ostaa nettilippuja vuoroomme.

Uuden vuoron kunniaksi saat kaikki matkat elokuussa kympillä. Ja mikäli lipun normaali hinta on alle kympin, saat sen vitosella! Tule nyt testaamaan meidän #pehmeätkyydit!