Aikataulut on julkaistu – tarkista uudet vuorot!

In Blogi by Noora Mäkiaho

Vihdoin uudet aikataulut on julkaistu. Lue lisää laajemmasta vuorotarjonnastamme tästä postauksesta. Luvassa lisää lähtöjä ja uusia reittejä.

Syksy saapuu, koulut alkavat ja opiskelijat palaavat lähiopetukseen. Näin ollen meilläkin vuorotarjonta lisääntyy. Olemme iloisia siitä, että Gradian oppilaitosten lukuvuosi käynnistyy lähiopetuksessa ja että toisen asteen lähiopetuksen mahdollistaminen on Gradialle erittäin tärkeä asia. Opiskelijat ovat meille merkittävä asiakasryhmä ja olemmekin hyvillämme, jos saamme heidät taas pehmeisiin kyyteihin.

Jatkoyhteys Sairaala Novaan

Keskiviikosta 11.8.2021 alkaen ajamme taas seitsemän edestakaista vuoroa Keuruu-Jyväskylä välillä. Tarkemmat aikataulut voi tarkistaa joko meidän sivultamme tai Matkahuollon reittihausta. Lisäksi laitoimme tarjolle vuoroja myös viikonloppuisin!

Meille on tullut on paljon kyselyitä siitä, että ajammeko Sairaala Novan kautta. Valitettavasti edelleenkään aikataulumme ei anna myöten ajaa Novan kautta. Olemme päättäneet mahdollistaa Novassa käynnin vaihtoyhteyden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee vaihtaa bussia Killerin pysäkillä. Killeri-Nova välin asiakas kulkee Jyväskylän paikallisliikenteen autolla. Se kuinka tämä vaihtoyhteys todellisuudessa toimii, todetaan vasta käytännön kautta. Lisäksi kehitteillä on lippu, jolla pääsee koko matkan, mutta vielä se ei ole valmis. Eli tällä hetkellä asiakkaan tulee ostaa erikseen lippu sekä meidän että paikallisliikenteen autoon. Otamme mielellämme palautetta vastaan vuoron käyttäjiltä. Tarkista Novaan menevät vuorot tästä.

Muita lisäyhteyksiä

Julkaisimme 21.6.2021 postauksen, jossa kerroimme hävinneemme kilpailutuksessa Keuruu-Haapamäki-Pihlajavesi vuoron liikennöinnin toiselle toimijalle. Nyt vuoro on kuitenkin kilpailutettu uudelleen ja saamme jatkaa vuoron liikennöintiä 10.9.2021 saakka. Kuukauden aikana vuoro kilpailutetaan vielä uudelleen. Tämän kilpailutuksen voittaja saa sitten ajaa vuoroa loppu lukukauden 2021-2022. Lisäämme myös nämä aikataulut sivuillemme mahdollisimman pian. Vuorot ajetaan kuitenkin samalla kaavalla kuin keväällä 2021.

Lisäksi voitimme kilpailutuksen Keuruu-Mänttä välin liikennöinnistä. Tämä vuoron liikennöinti alkaa 11.8.2021. Lisäämme vuorot aikataulut-sivullemme hetimmiten.

Aikataulujen voimassaolo

Aikataulut voimassa toistaiseksi. Seuraamme matkustajamääriä säännöllisesti ja tarvittaessa optimoimme vuorotarjontaa. Toivomme, että tarjonta lisää kysyntää ja voimme pitää laajemman vuorotarjonnan yllä aina koko lukukauden 2021-2022. Toivomme edelleen, että äänestät jaloissasi ja hyppäät meidän bussin kyytiin. 

Mikäli matkustat säännöllisesti jollakin meidän vuoroillamme, suosittelemme sinulle meidän Busflix-korttia, jolla säästät jopa 70 % verrattuna yksittäisiin kertalippuihin. Lue lisää tästä ja tilaa oma korttisi jo tänään!

Oikein mukavaa loppukesää ja piakkoin alkavaa syksyä!