Äitienpäivä on tulossa, poimi parhaat vinkit talteen!

In Blogi by Noora Mäkiaho

Äitienpäivä lähestyy ja nyt onkin hyvä aika ostaa äidille pieni muistaminen. Jos äideiltä kysytään, niin paras äitienpäivä lahja on aikaa ja halauksia, eikö? Mutta jos haluat antaa jotakin muutakin, meillä on sinulle hyviä vinkkejä.

Uutustuote myynnissä 

Nauttiiko äitisi ihmisten kohtaamisista ja oletkin kuullut hänen jo moneen otteen toteavan, että kunpa pääsisi terasseille ihmettelemään ohikulkevia ihmisiä? Tai onko äitisi kenties punaviinin ystävä? Onko teillä ollut äitisi kanssa tapana pysähtyä lasilliselle ja ihmetellä maailman menoa? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, meillä on sinulle oiva ratkaisu: torstai tastingit! Osta äidillesi ja itsellesi hetki yhteistä aikaa mielenkiintoisen teeman parissa ja maukkaita makuja maistellen. Matkan hintaan 45 euroa/hlö sisältyy maisteluannokset, maistelulautanen sekä kyyti Keuruulta Hotelli Keurusselkään ja takaisin. 

After work tastingit järjestetään kesällä torstaisin alla olevan aikataulun mukaisesti. Kaikki illat ovat ns. takuulähtöjä eli ne toteutuvat varmasti, jos tastingiin on ilmoittautunut vähintään yksi lähtijä. Klikkaamalla teemaa, pääset lukemaan kustakin maisteluillasta lisää ja ostamaan paikat kyseiselle illalle. Ja jokaiselle illalle voi valita myös alkoholittoman vaihtoehdon!

10.6. Valkoviini
17.6. Viski
24.6. Olut
1.7. Cocktail
8.7. Samppanja
15.7. Konjakki
22.7. Roseeviini
29.7. Gini

Lahjavinkkejä eri teemojen mukaan

Vai onko äitisi kenties tienoon paras kokki tai muuten vaan tykkää hyvästä ruuasta? Onko äidillesi tärkeää nähdä ja tietää, mistä hänen syömänsä ruoka tulee? Onko äidillesi tärkeitä arvoja lähellä tuotetut palvelut ja puhdas ruoka? Rakastaako hän kuulla tarinoita paikallisista tiloista ja ihmisistä niiden takana? Tällöin suosittelemme hänelle lahjaksi makumatkaa keurusseutulaisen ruoan alkulähteille! Matka vie meidät paikallisille tiloille aina pienestä, perinteisestä kylämeijeristä Vaissin pelloille saakka. Lue lisää ja varaa paikka äidillesi tästä

Jos äitisi innostuu joulusta joka kerta yhtä suurella innolla ja pitää ”kausivaloja” läpi vuoden, olisi valintamme hänelle jouluinen matka Kaskisiin, sympaattiseen kalastaja- ja käsityöläiskylään rannikolle. 

Onko äitisi komedian ystävä tai oman elämänsä draama kuningatar? Rakastaako hän kesäteattereiden hulvatonta tunnelmaa ja tai onko hän maalaiskomedioiden fani? Osta hänelle lahjaksi kesäteatterireissu katsomaan Korkeuskammoa Kuusniemellä höystettynä risteilyllä Päijänteen aalloilla. Varaukset ja lisätietoja tästä

Kiinnostaako äitiäsi eri uskonnot ja kulttuurit? Nauttiiko hän luostareiden rauhallisesta tunnelmasta tai pitääkö hän taiteesta? Tällöin suosittelemme ostamaan hänelle paikan kesäiselle matkallemme Valamon luostariin, ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin keskukseen. Matkan aikana hän pääsee nauttimaan lounaan luostariravintolassa, maistelemaan luostariviinejä sekä kiertämään pääkirkon oppaan johdolla. Hänelle jää myös hyvin aikaa omatoimiseen tutustumiseen Valamon näyttelyihin ja luostarin pihapiiriin. 

Vai etkö osaa päättää, mikä näistä teemoista sopisin parhaiten äidillesi? Ei hätää! Kesäpäivä Konnevedellä tarjoaa vähän kaikkea: Upeita kansallismaisemia, taidetta, paikallista kulttuuria sekä lähiruokaa. Osta tästä äidillesi paikka Konneveden aalloille! 

Lahjakortti toimii aina

Tai jos tämäkään ei vakuuta, aina voit ostaa lahjakortin. Se toimii aina! Yleensä meillä lahjakortit ovat voimassa vähintään vuoden, mutta viime aikojen tilanteesta johtuen nyt ostetut lahjakortit ovat voimassa yli kaksi vuotta eli 31.5.2022 saakka. Päätä itse haluamasi summa ja osta lahjakortti tästä.

Bonusvinkki! Kerää koko perhe samaan lahjaan ja ostakaa äidille pyöräilymatka Puumalaan, Saimaan saaristoa ihailemaan. Pyöräilymatkat nostavat suosiotaan koko ajan ja tämä reissu sopiikin peruskuntoiselle pyöräilijälle. Matkan kesto on kaksi päivää ja yksi yö. Pyöräilyä tulee yhteensä noin 57 kilometriä. Matkan hintaan sisältyy kaikki tarvittava lounaasta savusaunomiseen ja yöpymisestä bussikuljetukseen. Lue lisää ja osta matka täältä

Viettäkää rento äitienpäivä! 

P.S. Jos äidillesi ei sopisi valitsemasi matkan ajankohta, voisi hän vaihtaa sen toiseen samanhintaiseen matkaan/matkoihin. Lisäksi jokaisen matkan kohdalla on päivämäärä, johon mennessä kuluttoman peruutuksen voi tehdä. Eli siihen saakka äitisi voisi perua osallistumisensa ja käyttää sisällä olevat rahat johonkin toiseen matkaa.