Kysy ja vastaa – Q&A

In Blogi by Nelli

Teemme legendaarisen Q&A:n, eli kysy ja vastaa! Nyt sinulla onkin mahdollisuus saada suoria vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin liittyen meidän toimintaan. Samalla voit voittaa ainutlaatuisen #pehmeätkyydit varavirtalähteen, joita on teetetty rajoitettu määrä!

Kysy, ja me vastaamme

Oletko kenties miettinyt, kuinka valikoimme matkakohteemme, tai olemmeko me itse päässeet matkustelemaan paljon? Mietitkö bussikuskin tai matkatoimistovirkailijan työtä itsellesi vaihtoehtona vai haluaisitko tietää jotain yrittäjän elämästä? Mietitkö, minkälaisella sopimuksella henkilökunta on meillä töissä? Tai kuka on se sanavalmis ”pörröpää”, joka pyörii meidän bussien alla niitä korjaten? Oletko miettinyt, mistä meidän bussilippuja voi ostaa tai käykö meidän bussissa mitkä matkakortit maksuvälineinä?

Meille on myös tullut silloin tällöin nimetöntä palautetta esimerkiksi liittyen aikatauluihimme tai reittivalintoihimme, ja meitä harmittaa, kun emme pysty vastaamaan näihin ilman kysyjän yhteystietoja. Nyt sinulla on siis mahdollisuus kysyä meiltä joko nimellä tai täysin nimettömänä, ja saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Kysymyksesi voi siis liittyä matkatuotantoomme, linjaliikenteeseen, aikatauluihin, tilausajoihin, linja-autoihimme, matkatoimisto- ja bussiliikenteeseen alana, perheyrittäjyyteen, henkilökuntaamme tai ihan mihin vain haluaisit saada vastauksen.

Kysy ja vastaa -lomake ja arvonta

Voit jättää kysymyksesi kätevästi tämän linkin kautta. Ilmoittamalla myös sähköpostisi sekä nimesi osallistut ainutlaatuisen #pehmeätkyydit varavirtalähteen arvontaan, joita on teetetty rajattu määrä! Toki halutessasi voit jättää kysymyksen myös nimettömänä, mutta tällöin et voi osallistua arvontaan.

Arvonta suoritetaan kaikkien sähköpostinsa jättäneiden kesken 10.3.2021 jälkeen ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta, mikäli kysymys on esitetty meidän Facebookin tai Instagramin välityksellä.

Kysy ja vastaa – FB Live ja video

Vastaamme kysymyksiin Club Mäkelän FB-livessä keskiviikkona 10.3.2021 sekä tämän jälkeen täällä blogissamme kaikille julkaistavalla videolla.

Jos Club Mäkelä ei ole sinulle tuttu, voit tutustua ja halutessasi liittyä jäseneksemme täältä. Mutta kuten sanottu, niin videotallenne tulee kaikkien nähtäväksi tänne blogiimme, jolloin sen katsominen ei vaadi liittymistä Club Mäkelän jäseneksi.

Odotamme innolla kysymyksiäsi ja saat käyttää myös mielikuvitusta niiden kanssa. Vastaamme kaikkiin aiheellisiin ja hyvän maun mukaisiin luomuksiin!

Kysy ja vastaa - voit voittaa tämän varavirtalähteen!
#pehmeätkyydit