Me muutamme!

In Blogi by Noora Mäkiaho

Me muutamme väliaikaisesti uusiin toimitiloihin Keuruun Liikekeskus Linkkiin 3.10.2022 alkaen.

Tavoitteenamme on 100 % asiakastyytyväisyys. Ajattelemme, että pääsemme tavoitteeseemme sillä, että laitamme henkilökuntamme keskiöön. Ja nyt se nolo osuus… Meidän toimitilat eivät missään nimessä ole olleet siinä kunnossa, että voisimme sanoa laittavamme henkilökunnan toiminnan keskiöön. Nyt siihen tulee muutos!

Olemme viikko sitten ostaneet Mäntymäentien kiinteistön omaksemme ja nyt haluamme remontoida paikan ensinnäkin viihtyisäksi, ja toiseksi meidän näköiseksi. Sisustussuunnittelussa apuna olemme käyttäneet keuruulaista Kaisu-Leenaa ja hän sanoikin meidän tyylin olevan leikkisä. Samaa haluamme viestittää myös uusilla toimitiloillamme.

Suurimmat haasteemme ovat olleet huono ilmanvaihto ja liian pienet taukotilat. Tiloihin päivitetään ilmanvaihtojärjestelmä ja henkilökunnan taukotila siirtyy entisen toimiston paikalle. Näin taukotila isonee. Entisestä varaosavarastosta otetaan lisätilaa toimistolle ja vanhan varaston toinen puoli muutetaan kahteen kerrokseen. Lisäksi henkilökunnalta on tullut toivetta suihkusta, niin senkin saamme mahdutettua uusiin tiloihimme.

Aikaisemmin toteutimme myös lämmitysjärjestelmän vaihdoksen, jossa öljykattila sai lähdöt ja tilalle tuli pieni kaukolämmön vaihdin. Tästäkin saimme lisätilaa käyttöömme ja saimme samalla vaihdettua lämmityksen kestävämmälle tasolle. Tässäkin kumppanina oli paikallinen energiayhtiö. Katso video projektista täältä.

Väliaikainen muutto

Remontti käynnistyy todenteolla lokakuun alusta ja me muutamme remontin alta Liikekeskus Linkille vuokralle. Tarkoitus olisi palata remontoituihin toimitiloihin tammikuun alussa 2023. Toimistomme uudessa osoitteessa on myös auki sopimuksen mukaan. Paikalla olemme pääsääntöisesti edelleen arkisin klo 8-16, mutta kannattaa varmuudeksi soittaa ennen paikan päälle tuloa. Meidät saa kiinni normaalisti puhelimitse 0207 438 310 ja sähköpostilla matka.makela@matkamakela.fi. Ja toki verkkokauppamme palvelee 24/7!

Kuten ehkä tekstistä huomasit, remontti toteutetaan paikallisin voimin. Meille paikallisuus on tärkeä arvo ja haluamme vaalia sitä. Purkuhommissa ovat ahkeroineet meidän omat hallin työntekijät, remontin toteuttaa Keuruun Timpermanni Jali Jokela kumppaneineen, LVI työt LVI Jyke Oy, sähköt TJM-Sähkö Ky Kyösti Makkonen, keittiö Kalusteasennus Kajak Oy ja tosiaan sisustussuunnittelun on toteuttanut Kaisu-Leena.

Tulossa on ennen ja jälkeen juttua ja kuvia projektin jälkeen. Jää kuulolle!

Ja hei, viikonlopun aikana pidämmekin kolmen sukupolvin voimin muuttotalkoot. Jännittävää!