Uusi yhteys Seppä Keuruu

Päivitetty aikataulumme & viikonlopputarjous!

In Blogi by Jesse Hiiliaho

Me polkaisemme vuoden 2023 käyntiin uudistamalla aikataulumme sekä tuomalla uusia mahtavia tarjouksia!

Uudet aikataulumme tulivat käyttöön maanantaina 9.1.2023 ja voit käydä katsomassa ne aikataulut-sivulta tai Matkahuollon matkahausta. Aikatauluihin on tullut pieniä muutoksia, joten kannattaa tarkistaa ne ennen kuin suuntaat bussipysäkille.

Olemme saaneet myös toiveita paperisista aikatauluista ja laitamme näitä vihdoin pikimmiten jakoon linja-autoihimme, kunhan saamme ne painettua!

Viikonloppuisin paluumatka kaupan päälle

Lisäksi tuomme uuden todella upean tarjouksen käytäntöön! Matkusta viikonloppuna lauantaina tai sunnuntaina saman päivän aikana menopaluumatka ja saat paluumatkan kaupan päälle. Tarjous on toistaiseksi voimassa ja on käytettävissä vain, jos ostat liput bussista.

Tämän lisäksi muutimme kokeiluluontoisesti lauantaisin Keuruu – Petäjävesi – Jyväskylä reittiä kulkemaan Kauppakeskus Sepän kautta, joten tämä on sinulle loistava mahdollisuus tehdä ostosreissuja Jyväskylän Sepän laajaan kauppavalikoimaan jopa puoleen hintaan entisestä hinnasta!

Sepässä asiakkaiden otto- ja jättöpaikkana toimii ABC:n kylmäasema aikataulun mukaisesti. Kokeilu on voimassa toistaiseksi lauantaisin. Huomioithan, että Jyväskylän Matkakeskus-Seppä väliltä emme kuitenkaan voi ottaa tai jättää asiakkaita muilta kaupunkialueen pysäkeiltä / pysäkeille. Myöskään emme voi kuljettaa vain Matkakeskus-Seppä yhteysvälin asiakkaita.

Tämän mahtavan tarjouksen lisäksi 1.1.-30.4.2023 kaikkien bussimatkojen hinnat ovat -10%, koska ALV käytäntö muuttui väliaikaisesti ja täten kotimaan henkilöliikenteen ALV-kanta on 0%.

Muistutuksena myös, että maksuvälineinä linja-autoissamme toimii käteinen (euro), Visa Electron, pankki- ja luottokortit, Matkahuollon matkakortit, Matka Mäkelä Oy:n matkakortit ja Waltti-kortti sekä nettiliput, jotka saa ostettua Matkahuollon verkkokaupasta. Tarjoamme myös sarjakortteja sekä Busflix-korttia Keuruu – Petäjävesi – Jyväskylä reitillemme. Näidenkin hinnat ovat -10% alvikannan muutoksen takia, joten ei muuta kuin matkustelemaan! Sarjakortin ja Busflix-kuukausikortin saa myös maksettua Smartumilla, ePassilla ja Eazybreakilla – kysy lisää toimistolta!

Lähde siis kanssamme ostoksille Jyväskylään suoralla kyydillä Seppään tai keskustaan -50% entisestä hinnasta!

Remonttimme valmistui

Mäntymäentien toimistomme remontti on valmistunut ja olemme muuttaneet takaisin vanhoihin tiloihimme! Toimistomme on yhä avoinna sopimuksen mukaan. Paikalla olemme pääsääntöisesti edelleen arkisin klo 8-16, mutta kannattaa varmuudeksi soittaa ennen paikan päälle tuloa, sillä saatamme olla esim. ajossa, palaverissa tai tehdä etätyöpäivää.

#pehmeätkyydit