Suoria vuoroja Keuruulta Novaan!

In Blogi by Nelli

Olemme kuunnelleet sinua ja lisänneet suoria bussiyhteyksiä Keuruulta ja Petäjävedeltä Keskussairaalalle Novaan. Päivitetyt aikataulut astuvat voimaan maanantaina 11.10.2021 alkaen. Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää ja pyrimme vastaamaan toiveisiin aina mahdollisuuksien mukaan. Nyt toivommekin, että käytät vuorojamme, jotta pystymme pitämään nämä yllä.

Keuruulta Petäjäveden kautta Novaan

Maanantaista 11.10. alkaen Keuruulta ja Petäjävedeltä pääsee siis suorilla yhteyksillä Novaan seuraavasti:

  • Keuruu 1 klo 06:30 – Petäjävesi, th klo 06:52 – Nova n. klo 07:23 (M-P)
  • Keuruu 1 klo 08:50 – Petäjävesi, th klo 09:12 – Nova n. klo 09:38 (M-P)
  • Keuruu 1 klo 11:00 – Petäjävesi, th klo 11:22 – Nova n. klo 11:48 (KOULP, L)

Maanantaista 11.10. alkaen Novasta Petäjävedelle ja Keuruulle pääsee suorilla yhteyksillä seuraavasti:

  • Nova n. klo 12:10 – Petäjävesi, th klo 12:40 – Keuruu klo 13:05 (M-P)
  • Nova n. klo 16:10 – Petäjävesi, th klo 16:35 – Keuruu klo 17:00 (KOULP, L, SS)
  • Nova n. klo 17:20 – Petäjävesi, th klo 17:45 – Keuruu klo 18:10 (M-P)

Novan kautta ajettavat vuorot menevät Jyväskylässä reittiä VT23-Nova-Rautpohja-Viitaniemi-matkakeskus. 
Muut vuorot menevät reittiä VT23-Killeri-Savela-Viitaniemi. 

Vaihtoyhteys Killeriltä Novaan

Lisäksi useista meidän vuoroista on vaihtoyhteys Killerillä Jyväskylän paikallisliikenteen Linkin vuoroon Kyllöön tai Novaan. Pysäkit ovat lähekkäin, ja kuljettajamme pystyvät näyttämään, miltä pysäkiltä Linkin vuoro lähtee. Kunhan kysyt tätä häneltä! Täältä voit tarkistaa vaihtoyhteydet Killerillä, mikäli yllä olevat suorat vuorot eivät sovi aikatauluihisi.

Ymmärrämme kuitenkin, että auton vaihto ei ole kaikille se sopiva vaihtoehto, mutta toivomme, että nämä yhteydet palvelisivat mahdollisimman monia.

Keuruulta Jyväskylään bussilla tai junalla

Kaiken kaikkiaan meillä on siis kahdeksan edestakaista vuoroa koulupäivisin Keuruulta Jyväskylään ja Petäjävedeltä yhdeksän. Lisäksi junalla pääsee suoralla yhteydellä Keuruulta Jyväskylään ja takaisin kolme kertaa päivässä. VR:n aikataulut voit tarkistaa täältä.

Kaikki tämän hetkiset aikataulumme löytyvät aikataulut-sivultamme. Poistamme sivuilta ”Keuruu-Petäjävesi-Jyväskylä / vaihtoyhteys Nova 10.10. asti” -aikataulun, kun se ei ole enää voimassa.

Aikataulut ovat voimassa toistaiseksi. Toivomme, että tarjonta lisää kysyntää ja voimme pitää tämän vuorotarjonnan yllä. Meidän sivuilta löydät aina voimassa olevat aikataulumme, ja sen lisäksi voit tarkistaa vuorot myös Matkahuollon sivuilta.

Muistathan, että mikäli matkustat säännöllisesti Keuruu-Jyväskylä -väliä, suosittelemme sinulle meidän Busflix-kuukausikorttia, jolla saat kulkea kiinteällä kuukausimaksulla rajattomasti aina kalenterikuukausittain. Lue lisää Busflix-kuukausikortistamme tästä ja tilaa omasi jo vaikka tänään!

Lisätietoja linjaliikenteen reiteistämme saat sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi tai puhelimitse 0207 438 311.

Iloa ja valoa pimeneviin syksyn iltoihin!

#pehmeätkyydit