Syysaikataulut 10.8.2022 alkaen

In Blogi by Nelli

Vielä on aurinkoista kesää jäljellä, mutta katsomme silti jo kohti syksyä ja päivitimme syysaikataulut, jotta voit suunnitella mahdollisia työ- ja koulumatkojasi.

Keuruu-Jyväskylä välille syysaikataulut eivät tuo paljoa muutoksia kevään vuoroihin verraten. Kesän jäljiltä tarjonta toki lisääntyy runsaasti. Muistathan vain tarkistaa reitin, sillä osa vuoroista menee jälleen Novan kautta, jolloin Killerin ja Savelan pysäkit eivät palvele.

Mänttä-Pohjoisjärvi-Keuruu -linjasta on poistunut klo 12:30 Mäntästä lähtevä vuoro. Muuten aikataulu on ennallaan keväästä 2022. Kun taas Pohjaslahti-Mänttä -vuoro ei enää liikennöi Mänttään asti, vaan jää Vilppulan Pukinlammelle. Lisäksi reitti muuttuu niin, että Hokkaskylältä Huhtijärvelle ajetaan Pirttikylän, Tammikosken ja Koivujärven kautta.

Syysaikataulut – Poistuvat yhteydet 2022

Keväällä tehtyjen kilpailutuksien myötä valitettavasti Mänttä-Vilppula-Kolho -vuoro sekä Keuruu-Haapamäki-Pihlajavesi -vuoro jäävät pois meidän tarjonnasta. Näistä vastaa syksystä 2022 alkaen jämsänkoskelainen bussiyhtiö Tilausliikenne Lampinen Oy.

Aikataulujen voimassaolo

Syysaikataulut ovat voimassa toistaiseksi. Kuitenkin olemme toiveikkaita, että pystymme liikennöimään tällä tarjonnalla läpi syksyn, eikä meidän tarvitse tehdä viime vuosien kaltaisia pikaisia muutoksia. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että seuraamme edelleen matkustajamääriä säännöllisesti ja tarvittaessa optimoimme vuorotarjontaa vastaamaan kysyntää.

Olethan muuten huomannut meidän korttitarjonnan? Säännölliseen kulkemiseen suosittelemme sinulle meidän Busflix-matkakorttia, jolla säästät huimat 70% verrattuna yksittäisiin kertalippuihin! Busflix-kortilla saa kulkea meidän vuoroilla rajattomasti kuukausimaksulla, joka määräytyy tarvittavien kilometrien mukaan. Kortti laskutetaan aina kalenterikuukausittain automaattisesti, kunnes itse irtisanot sen.

Lue lisää työmatkaliikenteeseen suunnitellusta Busflix-kortista täältä! Kaikki aikataulumme löydät meidän aikataulut-sivultamme sekä Matkahuollon matkahausta.

Oikein mukavaa loppukesää ja tavataan taas pian syysliikenteessä!

#pehmeätkyydit