vuorotarjontaa

Tänään meillä on hyviä uutisia!

In Blogi by Noora Mäkiaho

Toivotaan, että tämä päivä jää siitä historian kirjaan, että nyt on pohja nähty ja suunta on vain ylöspäin. Nimittäin ensi viikolla Gradian oppilaitoksissa palataan lähiopetukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että me lisäämme vuorotarjontaa Keuruu-Jyväskylä välillä. Onnen päivä!

Olemme erittäin iloisia Gradian päätöksestä. Toivomme Gradian toimivan kannustavana esimerkkinä meille kaikille ja että tästä yhteiskunta alkaa muutenkin pikkuhiljaa avautumaan. Haluamme olla omalta osaltamme vauhdittamassa tätä muutosta ja lisäämme vuorotarjontaa Keuruu-Jyväskylä välille.  Maanantaista 26.4.2021 alkaen ajamme seitsemän edestakaista vuoroa Keuruu-Jyväskylä välillä. Tarkemmat tiedot vuoroista voit katsoa meidän aikataulut-sivulta.

Aikataulut voimassa toistaiseksi. Toivomme, että tarjonta lisää kysyntää ja voimme pitää laajemman vuorotarjonnan yllä aina koulujen loppumiseen saakka. Edellisen kerran olemme lisänneet tarjontaa elokuussa 2020 ja sen jälkeen olemme joutuneet vain supistamaan. Toivomme edelleen, että äänestät jaloissasi ja hyppäät meidän bussin kyytiin. Aikataulut-sivuiltamme näet aina voimassa olevat aikataulumme sekä voit tarkistaa vuorot myös Matkahuollon sivuilta.

Mikäli matkustat säännöllisesti Keuruu-Jyväskylä väliä, suosittelemme sinulle meidän Busflix-korttia, jolla säästät jopa 70 % verrattuna yksittäisiin kertalippuihin. Lue lisää tästä ja tilaa oma korttisi jo tänään!

Aurinkoa, valoa ja iloa kevääseen!

#pehmeätkyydit