Teneriffa, Costa Adeje

06.03.2023 - 16.03.2023 | 11 pv

Monipuolinen ja suosittu Teneriffa 

Teneriffa tarjoaa hetken lämpöä talven keskellä niin rentoutuen kuin aktiivilomaakin viettäen, saarelta löytyy jokaisella jotakin! 

Tämä saari on ollut suomalaisten suosikki jo pitkän aikaa, eikä syyttä. Teneriffa sopii niin koko perheen lomakohteeksi ja sen upea luonto hurmaa myös aktiivisemmatkin lomailijat. Majoitumme suositussa ja loistavaksi todetussa Iberostar Las Dallas -hotellissa, jonka hintaan sisältyy niin all inclusive -ruoat kuin -juomatkin! Tällä lomalla sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään, vaan anna meidän järjestää sinulle huoleton loma upeissa puitteissa!

Clubimatkalla Kanariansaarille 6.-16.3.2023:

 • Lennämme Norwegianin suorille reittilennoilla Helsinki-Teneriffa-Helsinki
 • Ruumaan saat ottaa tarvittaessa jopa kaksi matkalaukkua (2 x 20kg)
 • Kaikki lentokenttäverot ja matkustajamaksut on huomioitu ennakkoon
 • Siirrymme kätevästi ryhmän omalla bussilla lentokentältä hotellille ja takaisin
 • Majoitumme 10 yötä suositussa Iberostar Las Dalias -hotellissa
 • Lomailu on helppoa All Inclusive -ruokien ja juomien kera
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan 24/7
 • Lähetämme kohdeoppaan päivitetyillä matkan tiedoilla ennen reissuun lähtöä
 • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Ajankohta

 • 6.-16.3.2022, ma-to

Matkan hinta

 • 1675 / Club Mäkelän jäsen / 2hh
 • 1795 € / hlö / 2hh

Club Mäkelän jäsenenä säästät jopa 120 euroa/hlö!

Lisämaksusta

 • Bussikuljetus Keuruu-Helsinki / Helsinki-Keuruu
  • 100 € / aikuinen
  • Lapsi alle 18v. ilmaiseksi
 • Ateriat Lennoille (vahvistuu n. 1 kk ennen lähtöä)
 • Retket (paikan päällä ryhmän toiveiden mukaan)
 • Allaspyyhe, pantti 10 € maksetaan hotelliin ja palautetaan kun pyyhe palautetaan

Aikataulu

Bussiaikataulu ma 6.3.

11:45 Keuruu, linja-autoasema
12:15 Mänttä, linja-autoasema
16:15 Helsinki-Vantaan lentokenttä
Lentoaikataulu ma 6.3. // to 16.3.
ma 6.3. 18:15-22:55 Helsinki-Teneriffa | Norwegian D82878
to 16.3. 15:30-23:55 Teneriffa-Helsinki | Norwegian D82879

Teneriffa, Kanariansaaret

Rentoutumista ja aktiivilomaa!

Teneriffa on Kanariansaarista suurin ja samalla niiden suosituin matkailukohde. Yksi saaren valteista on sen ilmasto, joka sopii niin lapsiperheille kuin senioreillekin. Teneriffan suurin kaupunki, Santa Cruz de Tenerife on yksi Kanariansaarten pääkaupungeista. Useimmat turistit valitsevat lomakohteekseen saaren eteläosan, jossa sijaitsee mm. Playa de las Americas sekä Los Cristianos lomakylät. Eteläosassa sijaitseekin jopa noin 65% hotellien kokonaismäärästä.

Meidän hotelli sijaitsee myös saaren eteläosassa modernissa ja hyvinhoidetussa Costa Adejen kylässä, jossa kaikki on lähellä. Tämän lomakylän rauhallinen tunnelma luo rennon lepoloman, jossa voit viettää iltaa kiireettömästi rantabulevardin palveluista nauttien.

Teneriffa on pinta-alaltaan vajaat 2100 km2. Sen pituus on noin 90 km suuntaansa ja leveys n. 50 km. Suurta osaa saaresta peittää vuoristo, johon kuuluu myös länsiosassa sijaitseva Teiden tulivuori. Vaikka saaren rannikko on suurelta osin jyrkkää ja kivistä, on siellä silti yhteensä 67 km erinomaisia hiekkarantoja. Etelä- ja lounaisrannikolla sijaitsevat ehkä parhaimmat rannat, joilla on pääsääntöisesti vaaleampi hiekka. Pohjoirannikkoa hallitsevat puolestaan tummat, tuliperäiset hiekka- ja sorauimarannat.

Matkan aikana tehdään yhdessä ryhmän kanssa retkiä nauttien saaren upeista ja monipuolisista maisemista. Retket suunnitellaan ja varataan paikan päällä matkanjohtajan toimesta ryhmän toiveiden mukaan.

NAISPAIKKA VAPAANA! Voit varata itsellesi naispaikan joko tekemällä verkkokaupassa yhdelle hengelle varauksen ja kirjoittamalla lisätietoihin naispaikka tai tekemällä varauksen toimistolle!

Majoitus

Iberostar Las Dalias – All Inclusive * * * *

Tämä lomakeskus sijaitsee reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja San Eugenion keskustasta, suositun Teneriffan saaren lämpöisemmässä eletäosassa. Lomakeskuksen alueelta löytyy mm. kaksi ulkouima-allasta aurinkotuoleineen sekä buffetravintola ja kolme baaria, joissa voit nauttia All Inclusive -palveluista. Lentokentältä on hotelliin noin 16 km:n matka ja Playa de las Americasin tai Playa de Fanaben kaupungit ovat vain 3 km:n päässä. Alueella järjestetään ohjelmaa lapsille ja aikuisena voit nauttia lisämaksullisista hieronnoista tai kauneushoitolan palveluista. Lisäksi hotellilla on kuntosali, ja voit halutessasi osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Hotellihuoneet ovat valoisia ja tilavia, ja jokaisessa on ilmastointi, satelliitti-tv sekä minibaari. Lisäksi huoneissa on ilmainen Wi-Fi, hiustenkuivaaja, kylpyhuone ja parveke tai terassi. Mahdollisuus myös kysyä lisämaksusta lisävuodetta kolmannelle.

All Inclusive -palvelut

Aamiainen klo 07:30-10:00
Välipala klo 10:00-18:00
Lounas klo 13:00-15:00
Illallinen klo 18:30-21:30

Diana Bar klo 10:00-00:30
Lobby Bar klo 11:00-00:30

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 6.3.2023, maanantai

Varaukset:

1.12.2022 mennessä! Laskutus ennakkoon, ennakkolaskun (400 eur/hlö) eräpäivä 2 viikkoa varauksesta. Loppulasku erääntyy 6.1.2023. Matka vaatii toteutuakseen 15 lähtijää.

Kuluton peruutus:
4.12.2022 mennessä. Tämän jälkeen peruutuskulut 100%.

Clubialennus:
Clubitarjous -120 euroa/hlö näkyy seuraavalla sivulla, kun lisäät tuotteen ostoskoriin!

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva henkilötodistus:
passi tai poliisiviranomaisen myöntämä sirullinen EU-henkilökortti!

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Varaa matkasi tästä

Teneriffa club mäkelä

Teneriffa kuljetus

Teneriffa matkapaketti

Matkustaja 1