Jouluinen Kaskinen

11.12.2021 - 11.12.2021 | 1 pv

Jouluinen päivämatka Kaskisiin

Käsityöläisten, kalastajien ja merenkulkijoiden idyllinen saarikaupunki ja jouluinen tunnelma!

Pysähdymme ensin menomatkalla Jokipiin pellavan tehtaanmyymälään ostoksille, jossa saamme myös lyhyen videoesittelyn tehtaan toiminnasta. Tämän jälkeen matka jatkuu kohti Kaskisia. Nautimme ensin ihanan jouluisen noutopöytälounaan Lind´s Kök -kasvihuoneravintolassa, josta siirrymme Kaskisin keskustaan kiertelemään mm. pieniin käsityöläisten joulupuoteihin, kuten Sonjan joulutupa ja Annen käsityösoppi sekä voit käydä myös Kotiseutumuseossa. Bussissa saat kahvilipukkeen, jolla voit käydä keskustassa sijaitsevassa Nina´s Cafe:ssa nauttimassa iltapäiväkahvit Ninan leipoman Abbe-pullan kera. Ennen kotiinlähtöä vierailemme vielä Kaskisten Savustamolla. Kalarannan vanhan savustamon savustamorakennus on peräisin 1800-luvun puolivälistä, johon on vuonna 2017 avattu myymälä. Täältä voit ostaa kotiinviemisiksi esim. lohta, nieriää, siikaa, kirjolohta, graavia, savulohipihvejä, -piirakoita ja -röraa tai erilaisia kastikkeita. Kotimatkalla pysähdymme kahvitauolle Jalasjärven Juustoporttiin, josta saat vielä viimeiset tuliaisostokset. Emme laita bussin tavaratilaa lämpiämään, niin ostokset tulevat siellä kotiin asti, tai voit ottaa oman kylmälaukun halutessasi mukaan bussin tavaratilaan.

Jouluisella Kaskisten matkallamme 11.12.2021:

Hinta

  • 99 eur / hlö

Aikataulu

Lauantai 11.12.2021 *

07:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
07:35 Petäjävesi th, Kyläsepän pysäkki
08:00 Keuruu, linja-autoasema

08:15 Haapamäki, Suojan pysäkki
10:00 Jokipiin pellavan tehtaanmyymälä

11:30 Saavutaan Kaskisiin, lounas
16:00 Paluulähtö
Omakustanteinen tauko Juustoportissa
n. 19:30 Ollaan takaisin Keuruulla
n. 20:30 Ollaan takaisin Jyväskylässä

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

Kaskinen

Idyllinen saarikaupunki

Suomen pienin kaupunki on samalla yksi sen kauneimmista, sanotaan. Vanhoja koristeellisia puutaloja on koko kaupungin mitalta. Kaskislaiset ovat varjelleet vuonna 1785 perustetun tapulikaupunkinsa miljöötä taitavasti. Kaskisten 200 vuotta vanhaa kaupunkiarkkitehtuuria edustavilla suorilla kaduilla kohtaamme kävelijöitä ja pyöräilijöitä useammin kuin autoja. Jopa kissat lepäävät keskellä tietä!

Puutalot ja saaristolaistyyliset puuaidat kehystävät rakkaudella vaalittuja pihapiirejä, joissa useimmissa on vanhat piharakennukset vielä tallella. Samalla meri syleilee kaupunkia joka suunnalta. Sen valo, raikkaat tuulet ja muut luonnon elementit ovat jatkuvasti läsnä kaskislaisessa elämässä.

Lähdetään kokemaan tämä idyllinen tunnelma yhdessä jouluisella Kaskisten matkallamme!

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

  • 11.12.2021

Varaukset:

Varaukset 25.11.2021 mennessä. Laskutus etukäteen, eräpäivä 25.11.2021. Matka vaatii toteutuakseen 20 lähtijää. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Kuluton peruutus:
25.11.2021 mennessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Kaskinen kuljetus

Kaskinen matkapaketti

Varasto loppu

Matkustaja 1