Ostoskori on tyhjä.

Joulumatka Saariselälle

22.12.2020 - 27.12.2020 | 6 pv

Lähdetään nauttimaan rentouttavasta joulusta Saariselälle

Kaamoksen hämärässä Lapin taianomainen mystiikka ja Pohjoisen levollisuus hurmaavat joulunviettäjät!

Oletko haaveillut stressittömän joulun vietosta Lapin tuntureiden syleilyssä? Nyt se on mahdollista, kun lähdemme yhdessä kohti Saariselkää juuri ennen joulun pyhiä, jättäen viimeiset joulutoiveet Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä ennen kuin rentoudumme joulun viettoon Holiday Club Saariselkään. Lomapäivien aikana saamme nauttia Saariselän alueen jouluisesta ohjelmasta, kuten Suomen pisimmästä pulkkamäestä ja joulurauhan julistuksesta Kaunispään huipulta (ohjelma vahvistuu myöhemmin syksyllä). Lisäksi jouluaaton aattona teemme yhdessä ”Kuusen katseluretken”, jonka aikana kävelemme (n. 1,5 km) Aurorakodalle laulamaan kauneimpia joululauluja ja nauttimaan glögiä sekä piparia. Jouluaattona nautimme yhdessä joulupäivällisen hotellilla ja rauhoitumme joulun viettoon. Joulupäivänä on mahdollisuus nousta bussin kyydillä Kaunispään huipulle, josta voi tulla joko pulkan tai bussin kyydillä alas. Loman viimeisenä iltana, tapaninpäivänä voit osallistua lisämaksusta vielä yhteiselle illalliselle paikalliseen ravintolaan. Tämä illallinen kuuluu lisämaksullisiin puolihoitopäivällisiin. Polveilevat tunturimaastot ja kansallispuistot mahdollistavat halukkaille myös sään salliessa vaikka joka päivälle erilaisen hiihtoretken.

Joulumatkallamme Saariselälle 22.-27.12.2020

 • Matkanjohtajamme on mukana ja käytettävissä koko matkan ajan
 • Myös Matka Mäkelän bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan mukana ja ryhmän käytettävissä
 • Voit hypätä bussin kyytiin myös reitin varrelta
 • Pysähdymme menomatkalla Joulupukin pajakylässä, Rovaniemellä
 • Majoitus Holiday Club Saariselän jaetussa kahden hengen superior -huoneessa (5 yötä)
 • Hotelliaamiaiset (5)
 • Hotellin kylpylän käyttö sen aukioloaikoina
 • Lounas (2) meno- ja paluupäivänä
 • Jouluaaton yhteinen päivällinen hotellilla (1)
 • Kuusen katselu & kauneimmat joululaulut -retki
 • Retki Kaunispään huipulle ja pulkkamäkeen
 • Sinulla on mahdollisuus valita nais- tai miespaikka hotellissa
 • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Ajankohta

 • 22.-27.12.2020, ti-su

Matkan hinta

 • 675 € / hlö / 2hh
 • 825 / hlö / 1hh

Lisämaksusta

 • 125 € / hlö / puolihoitopäivällinen (4)
 • 42 € / hlö / joulupäivällinen 25.12. (sis. puolihoitoon)
 • 35 € / hlö / yhteinen illallinen 26.12. (sis. puolihoitoon)

Aikataulu

Tiistai 22.12.2020 *

05:00 Multia, matkahuolto
05:20 Keuruu, linja-autoasema
05:45 Petäjävesi, Kyläsepän piha
06:20 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
06:50 Hirvaskangas, ABC
08:10 Pihtipudas, Shell (kahvitauko)
09:10 Pyhäjärvi, ABC
* Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Majoitus

Holiday Club Saariselkä

Majoitumme tässä Euroopan, ellei koko maailman pohjoisimmassa kylpylähotelli- ja loma-asuntokohteessa. Hotelli sijaitsee Saariselän keskustassa lähellä palveluita. Hotellissa on lisäksi kylpylä, jonka käyttö kuuluu hotellihuoneiden hintaan, mutta ei lomahuoneistojen (ostettavissa lisämaksusta). Meille on varattu uusitut ja viihtyisät superior-huoneet, joista on sisäyhteys kylpylään sekä ravintolaan, jossa tarjoillaan puolihoitoruokailut.

Huonevarustukseen kuuluu mm. kylpytakit, hiustenkuivaaja, silitysvälineet, vedenkeitin, työpöytä, tv ja radio sekä langaton internetyhteys. Kylpytossut saa ostettua lisämaksusta hotellin vastaanotosta.

Kysy toimistolta myös lomahuoneistomahdollisuudesta!

Saariselkä

Hiihto ja Saariselkä, ohittamaton yhdistelmä!

Saariselän maastohiihtokausi alkaa tykkilumiladulta lokakuussa ja päättyy loppukevään kantohangille. Huollettuja latuja on 200 km, joista 34 km on valaistuja. Pisimmät erämaaladut avataan lumitilanteesta riippumatta vasta kevättalvella, koska kaamosaikaan päivän valoisa aika on niin lyhyt, ettei pitkiä valaisemattomia reittejä ehdi hiihtää. Jos taas tuntuu, että maastohiihtoladut eivät riitä, niin Saariselällä voi lähteä hiihtämään myös erämaahan. Saariselällä voit myös halutessasi mm. vuokrata moottorikelkan, osallistua porosafarille, lumikenkäillä tai nauttia mahdollisista revontulista. Tekemistä riittää kaiken ikäisille!

Kaunispään Pulkkamäki

Saariselällä on myös Euroopan pisin ja Suomen vauhdikkain pulkkamäki, joka laskee alas jylhän Kaunispään tunturin huipulta. Matkan huipulle voi taittaa joko kävellen, hiihtohissillä tai bussin kyydissä. Tämä 1200 m pitkä taidon ja uskalluksen koettelemus on jo vuosia houkutellut kokeilemaan pystytkö taltuttamaan mäen kaatumatta aina huipulta alas asti!

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 22.12.2020

Varaukset:

9.11.2020 mennessä! Laskutus ennakkoon, eräpäivä 9.11.2020. Matka vaatii toteutuakseen 24 lähtijää, mutta paikkoja on rajoitetusti!

Kuluton peruutus:
9.11.2020 mennessä

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Joulu Saariselkä kuljetus

Joulu Saariselkä majoitus

Joulu Saariselkä ruokailut

Matkustaja 1