Ostoskori on tyhjä.

Kesäpäivä Konnevedellä

29.06.2021 - 29.06.2021 | 1 pv

Ihana kesäpäivä Konnevedellä!

Vietetään kesäpäivä Konnevedellä nauttien taiteesta, kansallispuiston maisemista järveltä käsin sekä paikallisista makuelämyksistä!

Ennen Etelä-Konneveden kansallispuistoon saapumista pysähdymme tutustumaan omatoimisesti Kauko Sorjosen säätiön omistamaan elävään kulttuurikeskukseen Taidekeskus Järvilinnaan kauniisiin järvimaisemiin Leppäveden rannalle. Täältä matka jatkuu kohti Konnevettä herkuttelemaan maukasta muikkukeittolounasta mustikkakukon ja kahvien kera. Lounaan jälkeen siirrymme bussilla Kekkosen kala-apajien, eli Siikakosken muistomerkin kautta Häyrylänrantaan, josta teemme tunnin opastetun tilausristeilyn Etelä-Konneveden kansallispuiston syvyyksiin. Risteilyn aikana voi nauttia virvokkeita omakustanteisesti aluksen kahviosta. Kotimatkalla pysähdymme vielä Laukaassa lammastilalle, jossa kasvatetaan luonnonmukaisesti kotimaista ja harvinaista alkuperäisrotua kainuunharmaslammasta. Mahdollisuus on myös vierailun päätteeksi tehdä ostoksia tilamyymälästä. Jyväskylään palaamme n. klo 16:30 ja Keuruulle n. klo 17:30.

Kesäpäivä Konnevedellä 29.6.2021:

 • lähdemme matkaan mukavasti bussilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia ajamisesta tai parkkeerauksista
 • voit nousta bussin kyytiin myös välipaikkakunnilta matkan varrelta olevilta pysäkeiltä erikseen sovittaessa
 • vierailemme Taidekeskus Järvilinnassa omatoimisesti tutustuen kulttuurikeskuksen tarjontaan
 • pysähdymme Siikakoskella Kekkosen kala-apajilla
 • nautimme lounaan Konnevedellä herkutellen paikallista muikkukeittoa sekä mustikkakukkoa jälkiruokakahvien kera
 • teemme opastetun tilausristeilyn Etelä-Konneveden kansallispuiston syvyyksiin kuullen samalla alueen historiasta ja kulttuurista
 • pysähdymme opastetulle vierailulle lammastilalle
 • Matka Mäkelän matkanjohtaja on mukana matkakumppaninasi koko matkan ajan
 • saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Hinta

 • 95 eur / hlö

Aikataulu

Tiistai 29.6.2021 *

08:40 Multia, matkahuolto
09:00 Keuruu, linja-autoasema
09:25 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki

10:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
Matkaohjelman mukainen kesäpäivä Konnevedellä

n. 16:30 Saavumme takaisin Jyväskylään
n. 17:30 Saavumme takaisin Keuruulle

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

Kohteet

Taidekeskus Järvilinna – missä luonto ja luovuus kohtaavat

Tämä elävä kulttuurikeskus sijaitsee historiallisen kauniissa järvimaisemissa Laukaassa, Leppäveden rannalla. Taidekeskuksessa järjestetään eri tyylisiä näyttelyitä ja tapahtumia vuoden ympäri. Taidekeskuksen omistaa Kauko Sorjosen säätiö, ja alueella asuu sekä työskentelee monien alojen taiteilijoita, joiden pajoilla vierailijat pääsevät tutustumaan kuvataiteilijoiden, muotoilijoiden ja taidekäsityöläisten toimintaan. Taidekeskuksessa pääseekin nauttimaan taiteilijayhteisön keskelle historiallisesta kulttuuriympäristöstä ja elävästä taiteesta!

Risteily Etelä-Konneveden kansallispuistossa

Mikä olisikaan sen ihanampi tapa viettää kesäpäivä Konnevedellä kuin risteillen M/S Autereella nauttien huimista näkymistä Etelä-Konneveden kansallispuiston maisemiin. Risteilemme tunnin tilausristeilyllä sokkeloisessa saaristossa laakeiden silokallioiden ja pystysuorien kallioseinämien lomassa. Konneveden kirkkaassa vedessä voit myös nähdä syvälle villin järvitaimenen valtakuntaan. M/S Autereella on anniskeluoikeudet ja voit nauttia kahvion antimista omakustanteisesti risteilyn aikana. Alukseen on myös esteetön kulku pyörätuolille (pl. sähköpyörätuoli). Täältä voit fiilistellä ennakkoon ja katsoa videon M/S Autereen risteilystä Konnevedellä.

Niemelän Lammastila

Niemelän lammastilalla on neljäs sukupolvi jatkamassa esi-isä Oskari Niemeläisen vuonna 1884 aloittamaa tilanpitoa. Nykyään tilan pelloilla laiduntaa n. 90 kainuunharmasuuhta ja seitsemän isäpässiä. Harmas on harvinainen suomalainen alkuperäisrotu, sillä sitä on olemassa koko maailmassa vain noin 2000 yksilöä. Tila tuottaa luonnonmukaisesti huippulaatuista karitsan ja lampaanlihaa, uniikkeja harmastaljoja, villaa sekä käsintehtyjä lankoja ja asusteita omien lampaiden villalangoista. Lisäksi tilalta voi ostaa lampaiden maidosta valmistettua lampaanmaitosaippuaa. Lammastilan arvoihin kuuluu vahvasti vastuullisuus. He suosivat lähialueen toimijoita tuotantoketjussa ja taljat muokkautetaan Suomessa. Ekologisuus ja kestävyys on otettu huomioon niin ympäristön kuin eläintenkin kanssa ja kuluttajille tuotetaan puhdasta, aitoa ruokaa.

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 29.6.2021, tiistai

Varaukset:

Varaukset 14.6.2021 mennessä. Laskutus etukäteen, eräpäivä 14.6.2021. Matka vaatii toteutuakseen 15 lähtijää. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Huom! Klubialennus näkyy vasta verkkokaupan kassalla.

Kuluton peruutus:
14.6.2021 mennessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Konnevesi kuljetus

Konnevesi matkapaketti

Matkustaja 1