Ostoskori on tyhjä.

Korkeuskammoa Kuusniemellä

09.07.2021 - 09.07.2021 | 1 pv

Kesäteatteri Korkeuskammoa Kuusniemellä ja MS Rhea risteily

Kolmen tunnin lounasristeily Päijänteellä ja odotettu kesäteatteri maalaiskomedia Korkeuskammoa Kuusniemellä Laukaan Kanavateatterissa kesällä 2021!

Päijänteen suurin risteilijä m/s Rhea vie meidät Jyväskylän kotisatamastaan aivan keskustan tuntumasta kolmen tunnin risteilylle ihastelemaan Pohjois-Päijänteen järvimaisemia. Risteilyn aikana nautimme myös runsaan noutopöydän. M/s Rhean ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle. Yläkannella sijaitsee terassi, keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola. Kaikissa laivan ravintoloissa on A-oikeudet ja sisätilat ovat savuttomia.

Nimi ”Rhea” ilmenee Kreikan mytologiassa sekä tähtitieteessä, ja nykyään myös Päijänteen suurin risteilijä kantaa arvokkaasti nimeään M/S RHEA. Laiva risteilee kauniissa Pohjois-Päijänteen saaristossa, ja sen nimi kuvastaakin kauneutta, joka on kaikkialla meitä ympäröivässä luonnossa, sekä sen ihmeissä.

Ja mitä olisi kesäinen päivä ilman nauruhermoja kutkuttavaa kesäteatteri elämystä, kun siirrymme bussilla Laukaaseen nauttimaan Korkeuskammoa Kuusniemellä -esityksestä! Laukaan Kanavateatterilla Kuusniemen puolesta taisteluun nousevat vanhat rakastetut hahmot, kuten kanttori Piiparinen, huoltamo magnaatti Turpeinen, kunnanjohtaja Suvi sekä pastori Pohto.

Kylän uinuva rauha rikkoontuu, kun sitä uhkaa lentokenttähanke. Asiaa jyrää eteenpäin jatkuvia uhkia kylässä aiheuttava Hakkarainen, sekä muut tutut konnat Kiiski ja Kylmälehto. Lähdetään siis katsomaan, mitä tapahtuukaan idylliselle hämäläiselle maalaiskylälle, kun markkinavoimat jylläävät! Heikki Luoman kirjoittama ja Jukka Mäkisen ohjaama kantaesitys on jatkoa rakastetuille maalaiskomedioille Vain muutaman huijarin tähden, Mooseksen perintö, Peräkammarin pojat sekä Turvetta ja timantteja.

Korkeuskammoa Kuusniemellä kesäteatterimatkallamme 9.7.2021:

  • lähdemme matkaan mukavasti bussilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia ajamisesta tai parkkeerauksista
  • teemme 3 tunnin risteilyn Päijänteellä m/s Rhea -laivalla
  • nautimme maittavan noutopöytäruokailun risteilyn aikana
  • näemme maalaiskomedian Korkeuskammoa Kuusniemellä Laukaan Kanavateatterissa
  • nautimme etukäteen tilatut väliaikakahvit ilman maksujonoja
  • saat varmasti mukavaa matkaseuraa! 

Hinta

Tarjoushinta 1.4.2021 saakka:

  • 99 eur / hlö

Normaalihinta:

  • 115 eur / hlö

Aikataulu

Perjantai 9.7.2021 *

09:15 Multia, linja-autoasema
09:35 Keuruu, linja-autoasema
10:00 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki

10:40 Jyväskylä, satama
11-14 Risteily sis. noutopöytäruokailun

14:00 Siirtyminen Kuusaan Kanavateatteriin
15:00 Kesäteatteriesitys alkaa
n. 17:00 Paluulähtö näytöksen päätyttyä

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

  • 9.7.2021

Varaukset:

Varaukset 9.6.2021 mennessä. Laskutus etukäteen, eräpäivä 9.6.2021 (pl. tarjouspaikat 1.4.2021). Matka vaatii toteutuakseen 24 lähtijää. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Kuluton peruutus:
9.6.2021 mennessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Laukaa kuljetus

Laukaa matkapaketti

Matkustaja 1