Ostoskori on tyhjä.

Kuhmon kamarimusiikki 2020

22.07.2020 - 24.07.2020 | 3 pv

Kuhmon kamarimusiikki on kasvanut yhdeksi maailman merkittävimmistä kamarimusiikkijuhlista, jonne myös taitelijat yhä useammin mielellään palaavat tapaamaan toisiaan, nauttimaan yhteisistä saunailloista sekä soittamaan yhdessä idyllisiin suomalaisiin järvi- ja metsämaisemiin. Alttoviulutaitelija, säveltäjä Vladimir Mendelssohn on ollut Kuhmon kamarimusiikin taiteellisena johtajana syksystä 2005 alkaen, ja kuulunut Kuhmon Kamarimusiikin taiteilijakuntaan 1980-luvulta asti.

Kuhmoon pystytetään festivaalin ajaksi mm. kamarimusiikkikeskus, kamarimusiikkikauppa, kahvila, piha- ja telttaravintolat. Lähdetään yhdessä nauttimaan festivaalitunnelmasta Kuhmoon!

Vuoden 2020 teemana on Illuusion taide!

Taiteellinen johtaja Vladimir Mendelssohn näkee, että musiikin kautta voi realismin sijasta matkata mitä erilaisimmissa illuusioiden maailmoissa. Niinpä kesällä 2020 tullaan kulkemaan musiikin ja koko maapallon historia yhdessä päivässä, tehdään mahdolliseksi toinen tai jopa kolmaskin elämä ja rakastutaan ikuisesti.

Konsertit pidetään mm. Kuhmo-talon akustisesti erinomaisessa Lentua-salissa, Kuhmon kauniissa puukirkossa sekä uudessa Tuupalan alakoulussa. Meillä on oma bussi ja kuljettaja mukana koko matkan ajan, mutta kaikki konserttipaikat ovat myös kävelymatkan päässä toisistaan. Voit siis päättää itse kuljetko bussin ja kuljettajan mukana, vai menetkö festivaalin huumassa omatoimisesti konsertista toiseen. Majoitumme kaksi yötä Kuhmossa, hotelli Kalevalassa, joka sijaitsee n. 4-5 km päässä Kuhmon keskustasta ja tapahtumien keskiöstä.

Tarkemman konserttiohjelman löydät täältä!

Kuhmon kamarimusiikkijuhlamatkallamme 22.-24.7.2020 

 • teemme matkan alusta loppuun omalla bussillamme
 • majoitumme Hotelli Kalevalaan, kahden hengen huoneisiin
 • nautimme kahtena aamuna hotelliaamiaiset
 • hintaan sisältyy myös lounas kahtena päivänä
 • pääsemme kuulemaan 4 eri kamarimusiikkikonserttia
 • alkuillan konserteissa nautimme myös pöytiin katetut väliaikakahvit
 • meillä on kiintiöt myös iltakonsertteihin 22.7. ja 23.7., jotka voit varata lisämaksusta
 • matkalla mukana myös matkanjohtajamme

Majoitus

Hotelli Kalevala, Kuhmo 22.-24.7.2020

Majoitumme n. 5 km päässä Kuhmon keskustasta ja kamarimusiikkijuhlien keskiöstä Lammasjärven rannalla. Hotelli Kalevala on erityisesti aikuisten suosima lomakohde, jonka nykyaikainen rakennustapa ja kodikas sisustus ovat yhdistelmä tarua ja totta, nykypäivää ja perinnettä. Rakennus itsessään on suunniteltu Kalevala-eepoksen Kokko-linnun muotoon. Hotellista löytyy mm. ravintola, takkahuone, baari ja wellness-alue, jossa on 4 saunaa, 2 poreallasta sekä erilaisia hieronta- ja hoitopalveluita. Standard-luokan huonevarusteluun sisältyy mm. kylpyhuone, tv, puhelin ja hiustenkuivaaja.

Lähtö

 • 22.-24.7.2020

Matkan hinta

 • 445 € / hlö / 2hh

Lisämaksusta

 • 19 € / hlö / iltakonsertti 22.7. klo 21:15
 • 27 € hlö / iltakonsertti 23.7. klo 21:15

Bussiaikataulu *

09:00 Keuruu, linja-autoasema
09:25 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
10:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
10:15 Jyväskylä, ABC Vaajakoski
12:00 Suonenjoki, Koskelo (kahvitauko) 
* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä. Kysy myös mahdollisuutta nousta kyytiin matkan varrelta!

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 22.7.2020

Varaukset:

Viimeistään 28.5.2020 mennessä – tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 28.5.2020. Matka vaatii toteutuakseen vähintään 24 lähtijää.

Kuluton peruutus:
28.5.2020 mennessä

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelätäältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

 

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Kuhmo kuljetus

Kuhmo matkapaketti

Lisämaksulliset konsertit

Matkustaja 1