Ale!

Linnoitusten rannikko - pyöräilymatka Kotkan seudulle

calendar_month 20.05.2024 - 22.05.2024 / 3 pv
CLUBILAISILLE ENNAKKOVARAAJAN ALENNUS -25 € / HLÖ 28.2.2024 ASTI!

Koe Kotka, Loviisa sekä Hamina pyöräillen!

Lähde mukaamme kokemaan Kotka, Loviisa sekä Hamina. Eteläinen Kymenlaakso on täynnä todella kauniita saaristomaisemia sekä historiallisia maamerkkejä ja pääset kokemaan ne pyörän selästä. Alueella on monia hyviä pyöräilyreittejä jotka sopivat sekä kokemattomammille että kokeneemmillekkin pyöräilijöille.

Majoitumme matkan ajamme Sokos Hotel Seurahuone Kotkassa. Seurahuone sijaitsee hyvällä paikalla Kotkansaaren keskustassa ja se on lähellä aktiviteettimahdollisuuksia.

Hinta alk. 350.00€

Linnoitusten rannikko - pyöräilymatka Kotkan seudulle 20.-22.5.2024:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetukset koko matkalle
 • Majoittuminen saunallisissa kahden hengen huoneissa Sokos Hotel Seurahuone Kotka
 • Matkan jokaiselle aamulle hotelliaamiainen (2)
 • Lounaat (3) ja iltapäiväkahvit (3)
 • Runsaasti aikaa tehdä omatoimisia pyöräilyretkiä!
 • Saat oman pyöräsi helposti bussin mukaan matkalle
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
 • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Ajankohta

 • 20.-22.5.2024, ma-ke

Matkan hinta

 • 375 € / hlö / 2hh
 • 435 € / hlö / 1hh

Bussiaikataulu ma 20.5.

08:00 Keuruu, linja-autoasema

08:25 Petäjävesi, Kyläsepän piha

09:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri

12:30 Loviisa, lounas

n. 17:00 Majoittuminen Kotkaan

Alustava retkiohjelma

Maanantai 20.5. – Kohti Kotkaa ja ensimmäinen pyöräily

Lähdemme liikkeelle Keuruulta aamulla ja otamme muilta paikkakunnilta loput matkustajista kyytiin aikataulun mukaisesti. Ensimmäinen pysäkkimme on Loviisassa, jossa nautimme lounasta. Lounaan jälkeen edessäsi on ensimmäinen omatoiminen pyöräily Loviisa – Kotka Linnoitusten reittiä pitkin noin 48 km. Majoitumme hotelliimme alkuillasta, jonka jälkeen loppuilta vapaata aikaa. Sinulla on myös illalla mahdollisuus lähteä matkanjohtajan kanssa palauttavalle kävelylle Kotkan puistoihin.

Tiistai 21.5. – Merellinen Kotka ja keisarillinen Langinkoski

Herättyämme ja nautittuamme hotelliaamupalaa teemme vuorossa olisi Kotkan puistot-kierros, joka on mitaltaan noin 9 km omatoimista pyöräilyä pitkin Kotkan pääsaarta kiertäen kaikki pääsaarella olevat puistot läpi. Kierroksen jälkeen lounastamme noutopöytälounasta Vellamossa ravintola Laatongissa. Lounastettuamme pyöräilemme Kotkan keskustasta Langinkoskelle. Suorinta reittiä matka on noin 6 kilometriä, mutta sinulla on aikaa ottaa pieniä mutkia matkaan nähdäksesi enemmän Kotkan kaunista maisemaa. Langinkoskella nautimme iltapäiväkahvit. Langinkosken vierailun jälkeen pyöräilemme takaisin hotellille, jonne saavuttuamme saat valita vietätkö vapaan illan vai tartutko mahdollisuuteen lähteä vielä iltakävelylle matkanjohtajan johdolla Mussaloon ja Santalahden luontopolulle. Reitin pituus on 1,8 km ja on täynnä mahtavia merimaisemia.

Keskiviikko 22.5. – Hamina & Kotimatka

Hotelliaamupalan nautittuamme pakkaamme auton, jonka jälkeen pyöräilemme Kotkasta Haminaan Linnoitusten reittiä pitkin. Matkan pituus on noin 27 kilometriä. Pyöräilyn jälkeen lounastamme Haminassa. Lounaan jälkeen matkaamme kohti Kouvolaa, jossa vierailemma Kuusankosken Taideruukissa. Lähdemme kotimatkalle 15:30 ja olemme perillä Keuruulla n. 19:30.

Majoitus

Sokos Hotel Seurahuone Kotka on aivan Kotkansaaren keskustassa sijaitseva hotelli. Hotellilta kävelymatkan päässä on myös kolme puistoa; Sibeliuksen puisto, Isopuisto sekä Palotornivuorenpuisto. Isopuistossa sijaitsee Pyhän Nikolaoksen kirkko, joka näki elämää jo Ruotsinsalmen linnoituskaupungin aikana ja näin ollen myös Kotkan vanhin rakennus.

Standard huoneiden varustukseen kuuluu työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Tallelokero, Hiustenkuivaaja, Minibar, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Säädettävä huonekohtainen ilmastointi, TV, Pimennysverhot sekä Wifi

Varaa matkasi täältä!

Lähtöpäivä:

 • 20.5.2024, maanantai

Varaukset:

Varaukset 18.4.2024 mennessä! Laskutus sähköpostilla ennakkoon, eräpäivä 18.4.2024. Matka vaatii toteutuakseen 20 lähtijää.

Kuluton peruutus:

Peruutukset kuluitta 18.4.2024 asti.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.