Ale!

Merellinen Kotka, tunnelmallinen Loviisa ja historiallinen Hamina!

calendar_month 20.05.2024 - 22.05.2024 / 3 pv
CLUBILAISILLE ENNAKKOVARAAJAN ALENNUS -25 € / HLÖ 28.2.2024 ASTI!

Koe Kotka, Loviisa sekä Hamina!

Lähde mukaamme kokemaan Kotka, Loviisa sekä Hamina. Eteläinen Kymenlaakso on täynnä todella kauniita saaristomaisemia sekä historiallisia maamerkkejä ja pääsemme kokemaan niitä bussin kyydistä sekä opastettujen museokierrosten kautta. Vierailukohteitamme ovat mm. Strömforsin ruukki, Merikeskus Vellamo sekä Langinkoski.

Majoitumme matkan ajamme Sokos Hotel Seurahuone Kotkassa. Seurahuone sijaitsee hyvällä paikalla Kotkansaaren keskustassa ja se on lähellä aktiviteettimahdollisuuksia.

Hinta alk. 350.00€

Merellinen Kotka, tunnelmallinen Loviisa ja historiallinen Hamina! 20.-22.5.2024:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetukset koko matkalle
 • Majoittuminen saunallisissa kahden hengen huoneissa Sokos Hotel Seurahuone Kotka
 • Matkan jokaiselle aamulle hotelliaamiainen (2)
 • Lounaat (3) ja iltapäiväkahvit (2)
 • Vierailun matkaohjelmassa mainittuihin kohteisiin
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
 • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Ajankohta

 • 20.-22.5.2024, ma-ke

Matkan hinta

 • 375 € / hlö / 2hh
 • 435 € / hlö / 1hh

Bussiaikataulu ma 20.5.

08:00 Keuruu, linja-autoasema
08:25 Petäjävesi, Kyläsepän piha
09:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
12:30 Loviisa, lounas

n. 17:00 Majoittuminen Kotkaan

Alustava retkiohjelma

Maanantai 20.5. – Kohti Kotkaa

Lähdemme liikkeelle Keuruulta aamulla ja otamme muilta paikkakunnilta loput matkustajista kyytiin aikataulun mukaisesti. Ensimmäinen pysäkkimme on Loviisassa, jossa nautimme lounasta. Lounastettuamme pääsemme nauttimaan n. tunnin mittaisesta opastetusta puutalokierroksesta. Kierroksen jälkeen jatkamme matkaamme, tällä kertaa kohteenamme on Strömforsin ruukki, jossa bussi ajaa Strömforsin ruukkiin mennessä lyhyen kierroksen uuden Kuningattarenrannan Asuntomessualueen sivusta. Nautimme myös iltapäiväkahvit Ruukissa. Kahvittelun jälkeen suuntaamme Kotkaan, jossa majoitumme hotellille. Loppuilta vapaata aikaa

Tiistai 21.5. – Merellinen Kotka ja keisarillinen Langinkoski

Herättyämme ja nautittuamme hotelliaamupalaa teemme noin tunnin mittaisen kiertoajelun Kotkan pääsaarella, jonka jälkeen seuraava kohteemme on opastettu kierros Merikeskus Vellamossa ja jäänmurtaja Tarmolla sekä tunti omaa aikaa museoissa. Museokierrosten jälkeen lounastamme noutopöytälounasta Vellamossa ravintola Laatongissa. Lounastettuamme matkaamme kohti Langinkoskea, jossa saamme opastetun kierroksen ja nautimme iltapäiväkahvit. Palaamme hotellille iltapäivällä, jonka jälkeen saat valita vietätkö vapaan illan vai tartutko mahdollisuuteen lähteä vielä iltakävelylle matkanjohtajan johdolla Mussaloon ja Santalahden luontopolulle. Reitin pituus on 1,8 km ja on täynnä mahtavia merimaisemia.

Keskiviikko 22.5. – Hamina & Kotimatka

Hotelliaamupalan nautittuamme pakkaamme auton ja suuntaamme kohti kotia. Teemme kuitenkin reitiltä poikkeaman ja käymme vierailulla Haminassa, jossa pääsemme nauttimaan opastetusta kierroksesta, jonka aikana käydään myös Haminan ortodoksisessa kirkossa. Tämän jälkeen sinulla on tunti omaa aikaa Haminassa, jonka jälkeen käymme lounaalla. Lounaan jälkeen matkaamme kohti Kouvolaa, jossa vierailemma Kuusankosken Taideruukkissa. Lähdemme kotimatkalle 15:30 ja olemme perillä Keuruulla n. 19:30.

Majoitus

Sokos Hotel Seurahuone Kotka on aivan Kotkansaaren keskustassa sijaitseva hotelli. Hotellilta kävelymatkan päässä on myös kolme puistoa; Sibeliuksen puisto, Isopuisto sekä Palotornivuorenpuisto. Isopuistossa sijaitsee Pyhän Nikolaoksen kirkko, joka näki elämää jo Ruotsinsalmen linnoituskaupungin aikana ja näin ollen myös Kotkan vanhin rakennus.

Standard huoneiden varustukseen kuuluu työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Tallelokero, Hiustenkuivaaja, Minibar, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Säädettävä huonekohtainen ilmastointi, TV, Pimennysverhot sekä Wifi

Varaa matkasi täältä!

Lähtöpäivä:

 • 20.5.2024, maanantai

Varaukset:

Varaukset 18.4.2024 mennessä! Laskutus sähköpostilla ennakkoon, eräpäivä 18.4.2024. Matka vaatii toteutuakseen 20 lähtijää.

Kuluton peruutus:

Peruutukset kuluitta 18.4.2024 asti.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.