Päivä Helsingissä

05.03.2022 - 05.03.2022 | 1 pv

Hiihtolomalla päivä Helsingissä

Päivä Helsingissä tarjoaa jokaiselle jotakin – Uudistuneet GoExpo-messut, ostoksia Triplassa tai kaupunkielämää!

Lähdemme lauantaiaamuna kohti Helsinkiä ja bussi jättää sinut valitsemaasi kohteeseen aikataulumme mukaisesti. Ensimmäinen pysähdys on Messukeskuksella, jossa on viisi tuntia (11-16) aikaa tutustua kymmeniin eri lajeihin aina kalastuksesta tanssiin ja palloilulajeihin sekä nauttia useista eri ohjelmanumeroista ja tietoiskuista. Halutessasi voit myös kokeilla itse eri lajeja ammattilaisten ohjauksessa! GoExpo messut käsittävät kaikkiaan neljä tapahtumaa: Fillari, Golf, OutdoorExpo ja Kuva&Ääni. Messulippu ostetaan itse.

Messukeskuksesta matka jatkuu Mall of Triplaan, jossa voit halutessasi viettää vajaat 5 tuntia (n. 11:05 – 15:55) ostoksia tehden. Triplasta bussi vie vielä halukkaat keskustaan, Kiasman pysäkille. Keskustaan jäävillä on reilu neljä tuntia (n. 11:20-15:40) aikaa poiketa vaikkapa Ateneumin näyttelyyn tai tutustua Suomen suurimpaan kirjastoon, Oodiin.

Pääsymaksut, messuliput tai ruokailut eivät sisälly matkan hintaan. Jokainen voi valita mieleisensä tapahtuman tai kohteen sekä lounastaa oman aikataulun mukaisesti. Halutessasi voit myös jäädä kyydistä esim. Messukeskuksessa, käydä messuilla ja siirtyä sieltä omatoimisesti julkisilla keskustaan, ja nousta paluumatkalle kyytiimme Kiasman pysäkiltä. Kunhan pidät itse huolen, että olet oikealla pysäkillä oikeaan aikaan!

Päivä Helsingissä -matkallamme 5.3.2022

  • Voit hypätä bussin kyytiin myös reitin varrelta
  • 3 kohdetta samalla matkalla – valitse yksi tai kierrä omatoimisesti vaikka kaikki
  • GoExpo messut Messukeskuksessa: golfia, pyöräilyä, ulkoilua ja vähän kuvaa ja ääntäkin
  • Mahdottoman hyvät ostosmahdollisuudet saman katon alla: Mall of Tripla
  • Helsingin keskustan houkutukset: kauppatorille kahville vai kenties Oodiin, Ateneumiin?

Matkan hinta

  • 35 € / hlö / menopaluu kuljetus

Bussiaikataulu

07:00 Keuruu, linja-autoasema
07:30 Mänttä, linja-autoasema
11:00 Messukeskus, GoExpo-messut
11:05 Mall of Tripla
11:20 Kiasman pysäkki
15:40 Paluulähtö Kiasman pysäkiltä
15:55 Paluulähtö Mall of Triplasta
16:00 Paluulähtö Messukeskuksesta
n. 20:00 Ollaan takaisin Keuruulla

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

  • 5.3.2022, lauantai

Varaukset:

18.2.2022 mennessä! Laskutus ennakkoon, eräpäivä 18.2.2022. Matka vaatii toteutuakseen 26 lähtijää. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Kuluton peruutus:
18.2.2022

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Helsinki kuljetus

Club Mäkelä

Matkustaja 1