Ruskamatka Leville

calendar_month 07.09.2024 - 14.09.2024 / 8 pv
Varaukset: 26.7.2024 mennessä! Laskutus sähköpostilla ennakkoon, eräpäivä 26.7.2024. Matka vaatii toteutuakseen 30 lähtijää.

Ruskamatka Leville!

Koe Lapin syksyn ruska-aika luonnon keskelle Leville!

Lähde mukaamme Leville kokemaan Lapin syksyistä Ruska-aikaa. Reissullamme teemme useita päiväretkiä lähiympäristön luontoon sekä muihin vierailukohteisiin.

Majoitumme matkan ajamme Lapland hotels Sirkantähteen. Sirkantähti sijaitsee hyvällä paikalla Levin tunturikylässä ja se on lähellä aktiviteettimahdollisuuksia. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna, jonne pääset rentoutumaan vapaasti halutessasi. Hotellin yhteisistä tiloista löytyy myös ravintola ja kahvila.

Hinta alk. 695.00€

Ruskamatka Leville 7.-14.9.2024:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetukset koko matkalle
 • Majoittuminen saunallisissa kahden hengen huoneissa Lapland hotels Sirkantähdessä
 • Matkan jokaiselle aamulle hotelliaamiainen (7)
 • Sisäänpääsy tanssi-iltoina Sirkantähden ravintolaan (ohjelma vahvistuu lähempänä, syksyllä 2023 tansseja on ollut tiistaisin ja torstaisin)
 • Vierailun matkaohjelmassa mainittuihin kohteisiin
 • Illanvietto kodalla tuloiltana
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
 • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Ajankohta

 • 7.-14.9.2024, la-la

Matkan hinta

 • 695 € / hlö / 2hh
 • 996 € / hlö / 1hh

Lisämaksusta

 • 189 € / hlö / puolihoito (7 päivällistä hotellilla)

Bussiaikataulu la 7.9.

06:00 Keuruu, linja-autoasema
06:30 Multia, matkahuolto

06:55 Petäjävesi, Kyläseppä
07:30 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri

09:15 Kahvitauko Pihtiputaalla
Lounastauko Kemin kohdilla
15:30 Tauko Joulupukinkylä
n. 18:00 Perillä Levillä

Alustava retkiohjelma

Lauantai 7.9. – Kohti Leviä

Lähdemme matkaan kello 6 Keuruulta ja otamme muilta paikkakunnilta loput matkustajista kyytiin aikataulun mukaisesti. Pysähdymme ensimmäisen kerran jaloittelemaan Pihtiputaalla. Tauon päätyttyä jatkamme ajamista ja seuraavan kerran pidämme pidemmän tauon Kemissä, jossa sinulla on mahdollisuus halutessasi lounastaa. Matkalla pääsemme vielä vierailemaan Joulupukinkylässä, jossa tontut ovat aloittaneet jo kiivaan jouluvalmistelun. Saavumme Leville ja majoitumme Lapland hotels Sirkantähteen kello 18 maissa. Asetuttuamme aloillemme nautimme päivällistä, jonka jälkeen sinulla on omaa aikaa rentoutua pitkän matkan jälkeen.

Sunnuntai 8.9. ja Maanantai 9.9. - Ylläsvierailu

Sunnuntaina vietämme päivän Levillä. Illalla vielä pääsemme nauttimaan syksyisestä illasta kodalle, jossa nautimme kuumaa juotavaa ja pientä naposteltavaa.

Maanantaina teemme päiväretken Ylläkselle, jossa on luvassa patikointia, vierailu Seitapahtaan ja Äkäsaivoon. Seitapahta ja Äkäsaivo ovat saamelaisten muinaisia pyhiä paikkoja. Siellä pääset tutustumaan alueen historiaan, luontoon sekä näkemään upeita maisemia. Retken jälkeen sinulla on shoppailuaikaa Ylläksellä, jonka jälkeen palaamme Leville. Illalla sinulla on omaa aikaa.

Tiistai 10.9, Keskiviikko 11.9. ja Torstai 12.9. – Päiväretkiä ja Kulttuuripäivä

Tiistaina vietämme päivän Levillä.

Keskiviikkona saat valita, pidätkö lepopäivän ja nautin hotellimme ja Levin tarjoamista palveluista vai lähdetkö kanssamme tekemään kulttuuriretken Kittilään. Pääsemme vierailemaan Kittilän kirkossa, Kurjepolven hautausmaalla, Karinnokan lintutornissa sekä Palsa-museossa (museon sisäänpääsylippu on omakustanteinen ja maksetaan paikan päällä, lipun hinta 5-8 €/hlö). Teemme vierailuiden välissä myös omakustanteisen kahvitauon Immeljärven vohvelikahvilassa.

Torstaina retkeilemme Levillä tai sen lähimaastossa.

Perjantai 13.9. ja Lauantai 14.9.

Perjantaina teemme retken Kätkätunturille. Tunturiylängöllä maasto on kumpuilevaa ja helppokulkuista.

Lauantaina aamupalan syötyämme ja tavaramme pakattuamme palaamme kohti kotia tuloreittiä. Matkalla nautimme matkan hintaan sisältyvän lounaan.

Varaa matkasi täältä!

Lähtöpäivä:

 • 7.9.2024, lauantai

Varaukset:

Varaukset 26.7.2024 mennessä! Laskutus sähköpostilla ennakkoon, eräpäivä 26.7.2024. Matka vaatii toteutuakseen 30 lähtijää.

Kuluton peruutus:

Peruutukset kuluitta 26.7.2024 asti.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.