Suomen Kädentaidot -messumatka Tampereelle

19.11.2022 - 19.11.2022 | 1 pv

Suomen Kädentaidot 2022

Suomen Kädentaidot 2022 – Tulevaisuus tehdään käsin!

Käsitöiden tekeminen rauhoittaa ja irrottaa arjen myllerryksessä. Suomen Kädentaidot -messut ovat inspiroiva, ihastuttava ja lämminhenkinen kaikkien kädentaitajien ja käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Tapahtuma luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta. Messut tuovat valokeilaan käsityöalan uusimmat virtaukset, nostavat sille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittavat käsityöalan perinteiden jatkumista. Vuoden 2022 teemana on Tulevaisuus! Materiaalien ja tarvikkeiden lisäksi messuhallit ovat täynnä myös valmiita tuotteita. Paikalla on suuri määrä suomalaisia yrittäjiä sekä valmistajia, joilta voit tehdä eettisiä ja luonnonmukaisia ostoksia. Messuilla metsästetäänkin ideoita sekä hankitaan ainutlaatuisia joululahjoja kuusen alle.

Luvassa on uusia tuotteita ja palveluita, innovatiivisia materiaaleja ja ideoita harrastajille, näyttelyitä ja työpajoja, muotinäytöksiä ja esityksiä sekä huippuesiintyjiä ja ilmiöitä. Lisäksi Kädentaidot messujen suurta antia on muiden käsitöistä innostuneiden tapaaminen, niin itse messuilla, kuin jo bussinkin kyydissä!

Lähdemme siis Lauantai aamuna Keuruulta kohti Tamperetta. Saavumme messupaikalle kello 10 maissa. Tämän jälkeen sinulla on iltapäivään asti omaa aikaa kierrellä messuilla ja kokea upeaita suomalaisia kädentuotoksia, kuulla ja nähdä vinkkejä omaan kädentuotantoon sekä metsästää upeita joululahjoja. Lähdemme iltapäivällä takaisin kotia kohti ja olemme takaisin Keuruulla noin klo 17.

Club mäkelän jäsenenä saat 10 euron alennuksen matkasta, mikäli tilaat matkan 30.9. mennessä!

Suomen Kädentaidot -messumatka 19.11.2022 sisältää:

  • Tilausajokuljetukset mukavasti Matka Mäkelän bussilla koko matkan ajan ilman huolta esim. parkkipaikoista
  • Pääsylippu messuille
  • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!
  • Järjestelykulut ja alv.

Matkan hinta

  • 49 € / hlö
  • 39 € / clubilainen, kun varaat 30.9. mennessä

Bussiaikataulu

08:00 Keuruu, linja-autoasema
08:30 Mänttä, linja-autoasema
08:40 Vilppula, kunnantalo
09:20 Orivesi, Shell
10:00-15:00 Omaa aikaa messuilla
15:00 Paluulähtö

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

  • 19.11.2022, lauantai

Varaukset:

28.10.2022 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen 30 lähtijää. Laskutus sähköpostilla ennakkoon, eräpäivä 28.10.2022.

Kuluton peruutus: 
28.10.2022 mennessä.

Clubialennus:
Clubitarjous -10 euroa/hlö näkyy seuraavalla sivulla, kun lisäät tuotteen ostoskoriin! (tarjous siis voimassa 30.9.2022 asti)

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Suomen Kädentaidot -messumatka kuljetus

Suomen Kädentaidot -messumatka matkapaketti

Club Mäkelä 10 / Suomen Kädentaidot 2022

Matkustaja 1