Suomen Kädentaidot -messumatka

13.11.2021 - 13.11.2021 | 1 pv

Suomen Kädentaidot 2021

Suomen Kädentaidot 2021 viettävät 25-vuotisjuhlavuottaan. Kantavia teemoja ovat taito, taidokkuus sekä taitavat tekijät!

Käsitöiden tekeminen rauhoittaa ja irrottaa arjen myllerryksessä. Toivomme, että tänä vuonna pääsemme kohtaamaan turvallisesti ja nauttimaan käsitöiden hurmasta kasvokkain. Materiaalien ja tarvikkeiden lisäksi messuhallit ovat täynnä myös valmiita tuotteita. Voit tehdä eettisiä ja luonnonmukaisia ostoksia suoraan suomalaisilta yrittäjiltä ja valmistajilta. Messuilla metsästetäänkin ideoita sekä hankitaan ainutlaatuisia joululahjoja kuusen alle. Luvassa on uusia tuotteita ja palveluita, innovatiivisia materiaaleja ja ideoita harrastajille, näyttelyitä ja työpajoja, muotinäytöksiä ja esityksiä sekä huippuesiintyjiä ja ilmiöitä. E-hallissa pääset tutustumaan kotimaiseen erikoisosaamiseen ja monipuoliseen materiaalikattaukseen, kun Mutteri-alueelle tuodaan rouheita tuotteita sekä elämyksellisiä ja erikoisia palveluita. Täällä on myös ekologisin ja eettisin periaattein valmistettujen kotimaisten tuotteiden alue, joka esittelee upeaa muotoilua yhdistettynä materiaalien uusiokäyttöön ja kestävään kehitykseen. Lisäksi Kädentaidot messujen suurta antia on muiden käsitöistä innostuneiden tapaaminen, niin itse messuilla, kuin jo bussinkin kyydissä! 

Suomen Kädentaidot 13.11.2021 Tampereella:

  • lähdemme matkaan mukavasti bussilla, eikä sinun tarvitse murehtia ajamisesta tai parkkeerauksista
  • saat messulipun kätevästi matkanjohtajalta tai kuljettajalta linja-autossa
  • saat varmasti mukavaa ja käsityöhenkistä matkaseuraa!

Hinta

  • 42 eur / clubilainen
  • 49 eur / muut

Club Mäkelän jäsenenä säästät 7 euroa matkan hinnasta! Alennus huomioidaan kassalla.

Aikataulu

Lauantai 13.11.2021 

07:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri*
07:35 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
08:00 Keuruu, linja-autoasema
08:30 Mänttä, linja-autoasema
10:00-15:00 Omatoimista aikaa kierrellä messuilla
15:00 Paluulähtö samaa reittiä, kuin tullessa

* Lähtö Jyväskylästä, kun väh. 10 lähtijää!

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

  • 13.11.2021

Varaukset:

Varaukset 28.10.2021 mennessä. Laskutus etukäteen, eräpäivä 28.10.2021. Matka vaatii toteutuakseen 30 lähtijää. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Kuluton peruutus:
28.10.2021 mennessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä 7

Kädentaidot kuljetus

Kädentaidot matkapaketti

Varastossa

Matkustaja 1