Usein kysytyt kysymykset


Askarruttaako joku mieltäsi?

Vastaamme täällä usein kysyttyihin kysymyksiin!

1. Bussiliput

Tarjouslippuja voi ostaa ainoastaan etukäteen Matkahuollon verkkokaupasta. Matka Mäkelä Oy:n kuljettajalta saa ostettua normaalihintaisia lippuja autoon noustessa. Normaalit alennukset (kuten esim. opiskelija tai eläkeläinen) omat voimassa myös autosta ostetuissa lipuissa. Muistathan esittää alennukseen oikeuttavan kortin bussiin noustessasi.

2. Busflix

Busflix-matkakortti on Matka Mäkelä Oy:n tuottama matkakortti, jolla voit matkustaa ainoastaan Matka Mäkelä Oy:n liikennöimillä linjaliikenteenvuoroilla. Vaihtoehtoisesti matkahuollosta voit tiedustella ja ostaa matkakortteja, jotka kelpaavat muidenkin yhtiöiden vuorossa.
 

3. Matka Mäkelä Oy:n oman tuotannon matkat

Vahvistamme varauksen joko sähköpostilla tai postilla viimeistään seuraava arkipäivänä. Samalla lähetämme asiakkaalle laskun valitun lähetystavan mukaisesti. Mikäli paperista laskua ei ole viikon kuluessa tai sähköpostitse lähetettävää kolmen arkipäivän sisällä kuulunut, kannattaa ottaa meihin yhteyttä, niin selvitämme tilanteen.
 

4. Yleistä

Löytötavaroita voitte kysellä toimistoltamme. Busseihin jää esim. paljon mustia hanskoja, joten mahdollisimman tarkka kuvaus auttaa meitä paikallistamaan juuri sinun hansikkaasi.
 

Tutustu palveluihimme

Busflix

Busflix-sopimuksella matkustat ennennäkemättömän vaivattomasti! Kun teet jatkuvan Busflix-sopimuksen, voit matkustaa rajattomasti valitsemallasi reitillä.

Tutustu Buslixiin

Sarjakortti

Matka Mäkelän sarjakortti on oiva ratkaisu silloin, kun matkustat reitillämme säännöllisesti, ja haluat maksaa matkoista vähemmän kuin yksittäin ostettuna.

Lue lisää sarjakortista

Tilausajo

Kuljetamme ryhmät Suomeen ja lukuisiin ulkomaan kohteisiin. Ennalta sovittu hinta, räätälöity aikataulu ja aina hyvin varustellut bussit tekevät onnistuneet kuljetukset!

Tilausajo mielessä?