Tutustu meihin ja tapaamme toimia


Tähtäämme 100 % asiakastyytyväisyyteen. Uskomme, että kun panostamme työntekijän hyvinvointiin, pitää hän myös asiakkaistamme hyvää huolta.

Alla tietoja henkilökunnastamme, kalustostamme ja yrityksestämme.

Henkilökunta

Henkilökunta on meidän onnistumisen mahdollistaja. Tarjoamme käyttöösi yli 20 ammattilaisen tiimin!

» Katso tästä, keitä me olemme

Kalusto

Voit valita kalustostamme juuri sinun tarpeihisi sopivan auton. Tarjolla 16-paikkaisesta pikkubussista aina 68-paikkaiseen linja-autoon.

» Tutusto kalustoomme tarkemmin

Tarinamme

Meidän kantavia arvoja ovat työyhteisön hyvinvointi, perheyrittäjyys ja edelläkävijyys. Tuotamme elämyksiä 80-vuoden kokemuksella.

» Katso video matkastamme

Club Mäkelä


Matkustetaan ja suunnitellaan yhdessä! Club Mäkelä on ollut pystyssä jo pitkän aikaa sinun ansiostasi, ja olemmekin tästä hyvin iloisia.
Matkusta, unelmoi ja suunnittele hyvässä seurassa, liity clubiimme! Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja saat vaihtuvia etuja.

Tutustu Club Mäkelään ja liity osaksi yhteisöämme

Matka Mäkelä Oy

Tuotamme tilausajo- ja matkapalveluita yli 80 vuoden kokemuksella tähdäten 100 % asiakastyytyväisyyteen.

Mahdollistamme asiakkaillemme erinomaisia palvelukokemuksia ja mieleenpainuvia irtiottoja arjesta. Sen mahdollistavat nykyaikainen kalustomme ja mukava henkilöstömme, joista molemmista pidämme hyvää huolta – kuten asiakkaistammekin.

Erikoisalaamme on täyden palvelun ryhmämatkojen järjestäminen, sekä kotimaassa että ulkomaille. Ajamme myös reittilinjoja ja teemme tilausajoja asiakkaiden toiveiden mukaan. Yli 80 vuoden kokemuksella matka sujuu luotettavasti ja turvallisesti.

Linja-autoja meillä on liikenteessä yhteensä 16, 16-paikkaisesta Mercedes Sprinteristä 68-paikkaiseen luxusturistibussiin asti. Varikkomme ja toimistomme sijaitsevat Keuruulla. Yrityksellämme ei ole katutoimistoja eikä kiinteitä aukioloaikoja. Pyydämmekin sopimaan
mahdolliset tapaamiset aina erikseen yhteyshenkilömme kanssa.

Kuulumme Kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisteriin ja olemme Suomen Matkatoimistoalan Liiton SMAL:n jäsen.

Y-tunnus: 0912033-2
Kaupparekisterinumero: 551.059
Kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisteritunnus: 3430/00/Mj Mv
SMAL:n jäsentunnus: 27495

Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Käytämme aihetunnistetta #pehmeätkyydit. Kannustamme asiakkaitammekin tekemään postauksia reissuiltamme ja jakamaan niitä somessa samalla aihetunnisteella. Eli ota meidät sekä #pehmeätkyydit seurantaan!