Syksyn aikataulut 9.8.2023 >

Paluu koulu- ja työarkeen

Syksyn aikataulut 9.8.2023 alkaen on nyt julkistettu meidän nettisivuillemme sekä päivitetty myös Matkahuollon matkahakuun. Muistathan avata loman jälkeen Busflix-korttisi, mikäli et sopinut ennakkoon sille avauspäivämäärää. Tai jos pohdit erilaisten matkakorttien välillä, niin voit tutustua korttituotteihimme alla olevien linkkien kautta.

Busflix-matkakortti – säännölliseen matkustamiseen >>

Sarjakortti – voimassa 6kk ensimmäisestä leimaamisesta >>

Keuruu – Petäjävesi – Jyväskylä

Syksyn aikataulut eivät tuo paljoa muutoksia Keuruu – Petäjävesi – Jyväskylä -vakiovuorolle verraten kevääseen. Toki vuorot lisääntyvät kesäajan tarjonnastamme. Kannattaa kuitenkin tarkistaa aikataulut vielä ennen syyskauden aloittamista, joitain pieniä muutoksia on tehty.

Huomioithan, että osa vuoroista liikennöidään Novan kautta, jolloin Jyväskylän päässä reitti kulkee VT23 – Nova – Rautpohja – Viitaniemi – matkakeskus. Muut vuorot liikennöidään ns. perinteistä reittiä VT23 – Killeri – Savela – Viitaniemi.

Syksyn aikataulut astuvat voimaan 9.8.2023 alkaen ja ovat voimassa toistaiseksi. Syyslomalla 16.-20.10.2023 palvelee taas loma-ajanliikenteen aikataulu.

Keuruu-Petäjävesi-Jyväskylä 9.8.2023 alkaen >>

Keuruu-Petäjävesi-Jyväskylä loma-ajan liikenne >>

Muut linjavuorot

Myös muut keväälläkin liikennöidyt linjavuorot palaavat kesätauolta syysaikataulujen mukaisesti 9.8.2023 alkaen. Lisäksi tulee uusi yhteys meidän liikennöitäväksi reitille Mänttä-Vilppula-Kolho.

Kaikki aikataulumme löydät täältä >>

Killerin rampin siltatyömaa

Killerin rampin siltatyömaan vuoksi toistaiseksi Mäyränpolku I pysäkki ei ole käytössä. Pysäkki sijaitsee Keltinmäen tienhaarassa Keuruulta Jyväskylään päin liikennöitäessä.

Reitti saattaa vaihdella aina siltatyömaan tilanteesta riippuen, mutta muuten kaikki pysäkit palvelevat normaalisti.

Siltatyömaasta (KeS -840 Köhniön risteyssilta) voit lukea lisää täältä >>

Suomen MM-rallit Jyväskylässä 3.-5.8.2023

Suomen MM-rallit järjestetään jälleen Jyväskylässä 3.-5.8.2023. Viime vuosina tapahtuma ei ole tuonut muutoksia Keuruu-Jyväskylä -vakiovuoromme reittiin, ja näin on myös tänä vuonna. Eli kaikki pysäkit palvelevat normaalien reittien mukaisesti.

On kuitenkin hyvä huomioida, että muista liikennejärjestelyistä ja -ruuhkista johtuen on varauduttava mahdollisiin myöhästymisiin rallien aikana.

Lisätietoja liikennejärjestelyistä >>

Nähdäänhän taas pehmeillä kyydeillä!

Oikein antoisaa syyslukukauden alkua toivotellen,
Matka Mäkelän tiimi