Matka Mäkelän tilausajot


Hyppää kyytiin vaikka kotiovelta!

Kuljetamme monen kokoiset ryhmät Keski-Suomesta kaikkialle Suomeen ja lukuisiin ulkomaan kohteisiin.

Matka Mäkelän tilausajo kuljettaa ryhmäsi niin Suomeen kuin Euroopan kohteisiin

Kuljetamme monen kokoiset ryhmät (väliltä 2 -68 matkaajaa) Keski-Suomesta kaikkialle Suomeen ja lukuisiin ulkomaan kohteisiin.

Ennalta sovittu hinta, räätälöity aikataulu ja aina hyvin varustellut bussit tekevät onnistuneet kuljetukset! Sinun tarvitsee vain hypätä bussin kyytiin, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen matkajärjestelyistä.

”Kiitos onnistuneesta matkasta. Olen aina kokenut matkoillanne, että meistä huolehditaan kuin vanhemmat lapsistaan. Mummonkin on turvallista matkustaa. ”

Monta hyvää syytä valita Matka Mäkelän tilausajo:


Kuljettajamme tuntevat tiet ja onnistuneen matkan ainekset

”Mukava lupsakka tunnelma koko matkan ajan, aikataulun mukaan mentiinkin niin kuin kuuluukin. Kuski selkeästi osasi hommansa niin aikataulutuksen kuin asiakaspalvelun suhteen”

Kuten säännöllinen asiakaspalautteemme kertoo, työssään viihtyvä kuljettaja tekee tyytyväisen matkaajan. Kuljettajamme tuntevat maanteiden mutkat ja mäet, avustavat matkatavaroiden kanssa ja jakavat mielellään parhaimmat matkavinkit kohteeseen.

Meille kuljettajat eivät ole vain työntekijöitä, vaan se kaikista pitävin lenkki onnistuneessa matkanteossa. Vakituiset ammattikuljettajamme työskentelevät huolletuilla autoilla ja lakisääteisillä työajoilla yhteisössä, jossa työntekijän hyvinvointiin panostetaan. Ja tämä tarkoittaa sitä, että matkasi on varmasti osaavissa käsissä kaiken pituisilla matkoilla.

”Mutta mistä ihmeestä te olette kuljettajat hankkineet. Niin upeita asiakaspalvelijoita on kyllä harvassa! Asiallisen kohteliaita, auttavaisia mutta myös pieni pilke silmäkulmassa. Jos aamu onkin mennyt pieleen, niin viimeistään hyväntuulisen kuljettajan näkeminen pelastaa päivän!” -Minna-Maria Lahtinen

Räätälöi matkasi määränpään ja tilanteen mukaan

Mahtuuko yli 50-henkinen porukkamme samaan bussiin? Entä voitteko kuljettaa meitä pienet siirtymät myös paikan päällä? Viettekö meidät suoraan lentokentälle, ilman että tarvitsee vaihtaa kulkuneuvoa?

Kyllä, kyllä ja kyllä onnistuu – ja moneen muuhunkin kysymykseen vastauksemme on kyllä. Ja vähintäänkin otamme asian heti selvitettäväksemme!

Olemme Matka Mäkelässä tekemässä ikimuistoisia reissuja, joissa sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, onko kuljetus ajoissa, kalusto kunnossa tai kuljettaja asiansa osaava.

Meillä voit räätälöidä matkasi täysin kilometrien, kohteen ja matkaajien lukumäärän mukaan.

”Erittäin ystävällistä, huomaavaista, fiksua ja sivistynyttä toimintaa kaiken kaikkiaan. Myös kuljettajan toiminta erittäin mieluista ja ystävällistä, otti huomioon matka reitin joten koti matka oli lyhyt.”
”Kiitos kun pääsin kyytiin matkan varrelta, oli melkein ovelta ovelle reissu.”

Hyvä varustelu takaa pehmeät kyydit sekä kotimaan maanteillä että Euroopan ajomatkoilla

”Vaikka oli mutkainen ja kivinen tie niin kyyti oli tasaista.”

Linja-autossa on tunnelmaa etenkin silloin, kun matkustuksen puitteet ovat kunnossa.

Jokaisessa tilausajon autossamme on ilmastointi, joten Matka Mäkelän kyydissä matkustaminen on mielekästä jokaisena vuodenaikana.

Tilausajon busseistamme löydät USB-latauspistokkeet mobiililaitteille, ilmaisen wifin superior-luokassa ja toiveesta saatte matkallenne myös WC:llä varustetun auton.

Ja tottahan toki voit säätää myös penkkisi haluttuun asentoon ja ottaa vaikkapa nokoset!

Busseissamme on kuljetustilaa isollekin tavaramäärälle, ja voit huoletta pakata mukaan joukkueen jääkiekkovarusteet tai isommat matkalaukut.

”Kyllä oli taas kympin arvoista PEHMEÄÄ kyytiä. Vaikka itse en tarvii vielä avustusta, mutta kaikesta sai taas sellaisen tuntuman, et kaikista huonomminkin kulkevista huolehditaan ja avustetaan. Kiitos siitä. Matka oli kivasti suunniteltu, et ei tarvinnut kiirehtiä missään, tauoillakaan. ”

Asiakaspalaute sen kertoo

Asiakastyytyväisyytemme on palautekyselyidemme mukaan 98 %, mikä on kunnioitettava luku – mutta tähtäämme tietenkin korkeammalle. Ja tämä tarkoittaa sitä, että me otamme palautetta vastaan ja kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaiden kanssa.

Etenkin hyväntuuliset kuljettajamme, matkanteon turvallisuus ja kokonaisuutena toimiva tilauskuljetus ovat toistuvia kiitoksen aiheita palautteissamme.

Me emme vain “toimita tilausajoja”, vaan teemme työmme siten, että meitä suositellaan rehellisesti seuraavallekin matkalle.

”Voisin ostaa kukkakaupan tyhjäksi ja tuoda ruusut teille. En enää osaa keksiä. laatusanoja millä kiittäisin — kiitos myös kanssamatkustajille mukavasta seurasta. Oli lupsakkaa porukkaa juuri sellaista mistä me mieheni kanssa pidetään. ”
-Ritva Jäsper

Kalenterissa yhteinen matka? Vastaamme arkipäivänä viimeistään 24 h kuluessa yhteydenottoosi!

  • 1. Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta
  • 2. Vastaamme sinulle arkipäivänä 24 h kuluessa tarjouksemme kera
  • 3. Ja matka voi alkaa!
Pyydä tarjous tilausajosta!