Hyppää kyytiin vaikka kotiovelta! Tutustu tilausajoihimme

Soita ja varaa tilausajo 0207 438 311
Pyydä tarjous tilausajosta Pyydä tarjous

Kuljetamme kaiken kokoiset ryhmät kaikkialle mihin vain bussilla pääsee!

Kuljetamme monen kokoiset ryhmät Keski-Suomesta kaikkialle Suomeen ja lukuisiin ulkomaan kohteisiin. Ennalta sovittu hinta, räätälöity aikataulu ja aina hyvin varustellut bussit tekevät onnistuneet kuljetukset! Sinun tarvitsee vain hypätä bussin kyytiin, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen matkajärjestelyistä.

Räätälöi matkasi määränpään ja tilanteen mukaan

Mahtuuko yli 50-henkinen porukkamme samaan bussiin? Entä voitteko kuljettaa meitä pienet siirtymät myös paikan päällä? Viettekö meidät suoraan lentokentälle, ilman että tarvitsee vaihtaa kulkuneuvoa? 

Kyllä, kyllä ja kyllä onnistuu – ja moneen muuhunkin kysymykseen vastauksemme on kyllä. Ja vähintäänkin otamme asian heti selvitettäväksemme!

Olemme Matka Mäkelässä tekemässä ikimuistoisia reissuja, joissa sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, onko kuljetus ajoissa, kalusto kunnossa tai kuljettaja asiansa osaava.

Meillä voit räätälöidä matkasi täysin kilometrien, kohteen ja matkaajien lukumäärän mukaan.

Hyvä varustelu takaa pehmeät kyydit sekä kotimaan maanteillä että Euroopan ajomatkoilla

Linja-autossa on tunnelmaa etenkin silloin, kun matkustuksen puitteet ovat kunnossa.

Tilausajoon lähdetään aina ilmastoidulla bussilla, joten kyydissämme matkustaminen on aina mielekästä, olipa vuodenaika mikä tahansa. Tilausajon busseistamme löydät myös USB-latauspistokkeet mobiililaitteille. Toiveiden mukaan saat myös Wi-Fi:llä tai WC:llä varustellun linja-auton. Ja tottahan toki voit säätää myös penkkisi haluttuun asentoon ja ottaa vaikkapa nokoset! 

Busseissamme on kuljetustilaa isollekin tavaramäärälle, ja voit huoletta pakata mukaan joukkueen jääkiekkovarusteet tai isommat matkalaukut. Myös isomman ryhmän polkupyörät kulkeutuvat peräkärryn kyydissä pidemmällekin reissulle!

Kuljettajamme tuntevat tiet ja onnistuneen matkan ainekset

Kuten säännöllinen asiakaspalautteemme kertoo, työssään viihtyvä kuljettaja tekee tyytyväisen matkaajan. Kuljettajamme tuntevat maanteiden mutkat ja mäet, avustavat matkatavaroiden kanssa ja jakavat mielellään parhaimmat matkavinkit kohteeseen.
Meille kuljettajat eivät ole vain työntekijöitä, vaan se kaikista pitävin lenkki onnistuneessa matkanteossa. Vakituiset ammattikuljettajamme työskentelevät huolletuilla autoilla ja lakisääteisillä työajoilla yhteisössä, jossa työntekijän hyvinvointiin panostetaan. Ja tämä tarkoittaa sitä, että matkasi on varmasti osaavissa käsissä kaiken pituisilla matkoilla.

Tuo ryhmäsi luonnon äärelle! Järjestä firman kesäpäivät ryhmämatkan parissa

Heräsikö kiinnostus?

Tilaa kuljetus sähköpostitse myynti@matkamakela.fi, soittamalla numeroon 020 743 8311 tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Yhteydenotto

Tilaajan tiedot
Matkan tiedot
Meno
PP slash KK slash VVVV
Lähtöaika klo(Pakollinen)
:
Paluu
PP slash KK slash VVVV
Paluuaika klo
Paluuaika klo
:
Auton ja varusteiden valinta
Bussin varustelu
Lisäpalvelut
Muuta huomioitavaa