Ota yhteyttä meihin ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisätietoja!

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista yhteistyökumppania? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme? Olemme täällä auttamassa!

Voit ottaa meihin yhteyttä kätevästi kotisivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Täytä vain tarvittavat tiedot ja lähetä viesti, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lisäksi löydät kotisivuiltamme myös muita yhteystietoja. Voit soittaa meille suoraan puhelinnumeroomme, lähettää sähköpostia tai vierailla toimipisteessämme henkilökohtaista palvelua varten. Toimistomme Keuruulla on auki sopimuksen mukaan. Jos olet tulossa kylään, varmistathan, että olemme paikalla. Lämpimästi tervetuloa!

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme hyvä asiakaspalvelukokemus, joten älä epäröi ottaa yhteyttä mistä tahansa kysymyksistä, toiveista tai palautteesta.

Odotamme innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta palvella sinua parhaamme mukaan!

Yhteystiedot:

  • Puhelinnumero: 0207 438 310/matkatoimisto ja 0207 438 311/tilausajo & liikenne ja päivystys hätätapauksissa toimistoaikojen ulkopuolella
  • Sähköposti: matka.makela@matkamakela.fi
  • Toimipisteen osoite: Mäntymäentie 26 42700 Keuruu

 

Huomioithan, että vastaamme yhteydenottoihin yleensä arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Kiitos kiinnostuksestasi ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Ota yhteyttä

Lähetä viesti ja vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä