Liity Club Mäkelään ja osaksi yhteisöämme

Liity Club Mäkelään ja osaksi yhteisöämme

Club Mäkelä tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä, jakaa kokemuksia ja oppia erilaisista kulttuureista. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden solmia uusia ystävyyssuhteita ja luoda pysyviä muistoja. Yhteisön tuki ja yhteishenki tekevät matkustamisesta turvallisempaa ja antoisampaa. Samalla se voi tarjota mahdollisuuden avartaa omaa maailmankuvaa ja oppia uutta itsestä ja muista ihmisistä.

Club Mäkelä

Club Mäkelään liittyminen on myös taloudellisesti kannattavaa, sillä clubilaisena saat vaihtuvia tarjouksia. Liittyminen ei velvoita sinua mihinkään eikä se maksa mitään. Miksi siis et liittyisi seuraamme? Liity sinäkin clubiimme jättämällä viereisen lomakkeen kautta meille yhteystietosi, ja lähetämme sinulle lisätietoa sähköpostitse. 

Club Mäkelän jäsenille on oma, suljettu Facebook-ryhmä, jossa voimme jutella päivän polttavista puheenaiheista, mieltäsi askarruttavista kysymyksistä, menneistä tai tulevista matkoista sekä jakaa matkakuvia. Ryhmä on tarkoitettu kaikenlaiseen hyvänmieliseen keskusteluun. 

Lisäksi lähetämme clubilaisille keskimäärin kerran kuukaudessa clubikirjeen shköpostitse, jossa kerromme sinulle ensimmäisenä uusista matkoistamme tai muuten vain meidän kuulumisia. Emme kuitenkaan lähetä kirjeitä montaa kertaa kuukaudessa, joten sähköpostisi ei täyty meidän viesteistä!

Olemme myös matkakumppaninasi clubimatkoillamme, joten meidän seurassa kukaan ei matkusta yksin! Täältä voit tutustua tämän hetkiseen matkatarjontaamme, ja blogistamme löytyy mm. matkakertomuksia tehdyilta matkoiltamme.

Club Mäkelän kanssa matkustaminen on siis paljon enemmän kuin pelkkä matkustamisen muoto – se on tapa jakaa elämyksiä, oppia, tukea toisia ja luoda merkityksellisiä kokemuksia. Se voi avata oven uusiin seikkailuihin ja tarjota unohtumattomia hetkiä matkoilla ympäri maailman.

Club Löytöretkeilijät

Club Löytöretkeilijät tekevät löytöretkiä peräkärryn kera lähikuntiin ja naapurimaihin, kuten perinteiset Kurtnan ja Falunin löytöretket. 

Löytöretkeilijöitä tiedotamme aina ensimmäisenä tulevista löytöretkistä ja myös löytöretkeilijät saavat 2 euron alennuksen eri löytöretkistä. Joskus alennus saattaa olla isompikin!

Liittyminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään. Eduista pääsee nauttimaan saman tien.

Liity nyt!

Täytä yllä oleva lomake ja paina “Lähetä”. Lähetämme sitten paluupostissa sinulle linkin nettilehteemme seuraavan arkipäivän aikana.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Club Mäkelä

Haluan liittyä