Tarjoamme käyttöösi laajan skaalan erilaisia linja-autoja.

Tarjoamme käyttöösi laajan skaalan erilaisia linja-autoja.

Kokoluokan voit valita 16-paikkaisesta 68-paikkaiseen linja-autoon. Mukavuutesi ja viihtyvyytesi on meille tärkeää. Voit rentoutua matkan aikana, nauttia mukavasta istumisesta ja vaikka ottaa torkut matkan varrella. Linja-autoissamme on ilmastointi ja lämmitys, joten voimme säätää lämpötilan mieltymystesi mukaan ja matkustaa aina miellyttävissä olosuhteissa.

Turvallisuus on meille ykkösasia.

Huolehdimme myös säännöllisestä huollosta ja ylläpidosta, jotta varmistamme, että linja-autot toimivat turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Lisäksi uusimme kalustoamme säännöllisesti, joten pystymme täyttämään vaativammankin asiakkaan kuljetustarpeet.

Etsitkö esteetöntä linja-autoa, joka tarjoaa matkustusmukavuutta kaikille?

Meillä on ilo tarjota esteettömiä linja-autoja, jotka mahdollistavat sujuvan matkustamisen kaikille matkustajille, mukaan lukien liikuntarajoitteiset henkilöt. Esteettömissä linja-autoissa meillä on hissi, joka mahdollistaa esteettömän pääsyn linja-autoon pyörätuolilla tai muiden liikkumisapuvälineiden kanssa

Tarjoamme vähäpäästöisiä linja-autoja, jotka yhdistävät mukavuuden ja kestävän matkustamisen. Vähäpäästöiset linja-autot ovat varustettu edistyksellisillä moottori- ja polttoaineteknologioilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja muita haitallisia ympäristövaikutuksia.

Tilausajoautoissamme on saatavilla WiFi-yhteys ja USB-pistokkeet matkustajien käytettävissä. Lisäksi meillä on kaksi erikokoista peräkärryä. Kärryt ovat suosittu lisävaruste niin pyöräilijöille kuin antiikki- ja rompetorien kiertäjille. Saamme yhdellä kertaa kuljetettua jopa 40 pyöräilijää pyörineen ja matkatavaroineen!

Tarjoamme sinulle paitsi kestävän vaihtoehdon matkustamiseen, myös unohtumattoman kokemuksen ja huippuluokan palvelun. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaan palvelun, jotta matkasi olisi sujuva ja miellyttävä kokemus. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meidän auttaa sinua järjestämään täydellinen matka linja-autolla!