Uudet kotisivut ovat täällä!

Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että Matka Mäkelän uudet kotisivut ovat vihdoin täällä! Tervetuloa tutustumaan uuteen sivustoomme, joka heijastaa toimintapojamme sekä sitoutumistamme tuottamaan maailman pehmeimmät kyydit!

Uudistetut kotisivumme on suunniteltu asiakkaitamme ajatellen. Tavoitteenamme oli luoda käyttäjäystävällinen, informatiivinen ja inspiroiva sivusto, joka välittää yrityksemme tarinan ja arvot sekä tarjoaa helpon tavan tutustua tuotteisiimme ja palveluihimme. Tärkeät tiedot ja palvelumme ovat nyt helposti löydettävissä, joten voitte keskittyä haaveiluun tulevista matkoista.

Uusilla kotisivuillamme voitte tutustua tarkemmin tilausajopalveluihimme, tuleviin matkoihimme ja linjaliikenteen aikatauluihimme. Sivustoltamme löydätte myös asiakaspalautteita ja suosituksia, jotka kertovat sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen ja luotettavuuteen.

Kutsumme teidät kaikki tutustumaan uusiin kotisivuihimme osoitteessa www.matkamakela.fi. Käykää rohkeasti tutustumassa sivustoon, jakakaa palautteenne ja kertokaa meille, kuinka voimme palvella teitä paremmin. Olemme täällä teitä varten ja odotamme innolla saavamme teidät mukaan tarinamme seuraavaan lukuun! Yhteystietomme näette täältä.

Uudet kotisivut ovat nyt käytössä, joten ottakaa hetki aikaa ja lähtekää seikkailulle inspiroivaan maailmaamme.

Pehmeitä kyytejä toivotellen,
Matka Mäkelän tiimi