Bilebussi Peurunkaan

calendar_month 26.10.2024 - 14.12.2024 / 8 pv
Ensi syksyn bilebussi-keikat julkaistaan piakkoin - pysy kuulolla!

Bilebussin kyydillä Peurunka Areenan keikoille!

Lähde mukaamme Peurunkaan nauttimaan suomalaisten artistien sekä bändien esiintymisistä. Matka Mäkelä järjestää kyyditykset Jyväskylästä Peurunka Areenan kevään keikoille ja takaisin. Bilebussilla ehdit etkoille ja vaikkapa Apollo Barin karaokeiltaan. Keikan jälkeen ilta jatkuu vielä DJ:n tahdissa ja tarjolla mm. yöruokaa.

Bussi ajaa Jyväskylässä reittiä Puistokatu, Lohikoskentie ja siitä tielle 637. Laukaassa poiketaan linja-autoasemalta. Reitin varrelta pääsee kyytiin kaikilta virallisilta linja-autopysäkeiltä kättä heilauttamalla. Paluu samaa reittiä klo 01:30 Peurungasta.

Maksa tilaus verkkokaupassa, ei lisäkuluja! Valitse tällöin maksutavaksi “Verkkokauppamaksu”, maksuvaihtoehdot mobilepay, verkkopankkimaksu tai korttimaksu.

Laskulla maksaessa laskutuslisä 12 euroa/tilaus. 

Hinta alk. 10.00€

Bussin aikataulu:

20:30 Jyväskylä, matkakeskus
21:05 Laukaa, linja-autoasema
21:15 Laukaa, Peurunka

01:30 paluu samaa reittiä hotellin vastaanoton edestä.

Bussi ajaa Jyväskylässä reittiä Puistokatu, Lohikoskentie ja siitä tielle 637. Laukaassa poiketaan linja-autoasemalta. Reitin varrelta pääsee kyytiin kaikilta virallisilta linja-autopysäkeiltä kättä heilauttamalla. Paluu samaa reittiä klo 01:30 Peurungasta.

Matkan hinta:

BILEBUSSI meno-paluu 15 € (Laukaasta 10 €), pelkkä yksisuunta samanhintainen.

Lippuja voi ostaa myös kuljettajalta bussissa, mikäli tilaa on. Liput myynnissä verkkokaupassa aina edelliseen torstaihin klo 24:00 saakka. Tämän jälkeen lippuja saatavilla ainoastaan bussista suoraan kuljettajalta. Maksutavat bussissa käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

HUOM! Tämä on vain bilebussilipun varaus, keikkalippu varataan erikseen Ticketmasterin kautta!

Bilebussi-illat:

La 26.10.
Pe 1.11.
Pe 8.11.
La 23.11.
Pe 29.11.
La 30.11.
To 5.12.
La 14.12.

Peurungan tapahtumakalenteri löytyy täältä!

Varaukset

Varaukset viimeistään matkaa edeltävänä torstaina!

Maksa lipputilaus verkkokaupassa – ei lisäkuluja! Maksu laskulla, laskutusmaksu 12 euroa/tilaus, 7 pv netto tai jos keikkaan on alle 7 pv, laskun eräpäivä on heti. Tilaus on sitova. Maksua ei palauteta, vaikka bussilippua ei käyttäisi.

HUOM! Et tarvitse mitään lippua bussikyydistä, vaan pääset kyytiin nimelläsi. Ilmoita kaikkien lähtijöiden nimet varauksen yhteydessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.