Bilebussi Peurunkaan

calendar_month 07.10.2023 - 09.12.2023 / 11 pv
Kysytty ja toivottu Bilebussi Peurunkaan kulkee jälleen Jyväskylästä Peurunka Areenan keikoille! Varaa etukäteen ja varmista paikkasi. Paluukyyti takaisin illan jälkeen.

Bilebussin kyydillä Peurunka Areenan keikoille!

Lähde mukaamme Peurunkaan nauttimaan suomalaisten artistien sekä bändien esiintymisistä. Matka Mäkelä järjestää kyyditykset Jyväskylästä Peurunka Areenan loppuvuoden keikoille ja takaisin. Bilebussilla ehdit etkoille ja vaikkapa Apollo Barin karaokeiltaan. Keikan jälkeen ilta jatkuu vielä DJ:n tahdissa ja tarjolla mm. yöruokaa.

Bussi ajaa Jyväskylässä reittiä Puistokatu, Lohikoskentie ja siitä tielle 637. Laukaassa poiketaan linja-autoasemalta. Reitin varrelta pääsee kyytiin kaikilta virallisilta linja-autopysäkeiltä kättä heilauttamalla. Paluu samaa reittiä klo 02:00 Peurungasta.

Maksa tilaus verkkokaupassa, ei lisäkuluja! Valitse tällöin maksutavaksi “Verkkokauppamaksu”, maksuvaihtoehdot mobilepay, verkkopankkimaksu tai korttimaksu.

Laskulla maksaessa laskutuslisä 12 euroa/tilaus. 

Varasto loppu

Bussin aikataulu:

20:30 Jyväskylä, matkakeskus
21:05 Laukaa, linja-autoasema
21:15 Laukaa, Peurunka

02:00 paluu samaa reittiä hotellin vastaanoton edestä.

Bussi ajaa Jyväskylässä reittiä Puistokatu, Lohikoskentie ja siitä tielle 637. Laukaassa poiketaan linja-autoasemalta. Reitin varrelta pääsee kyytiin kaikilta virallisilta linja-autopysäkeiltä kättä heilauttamalla. Paluu samaa reittiä klo 02:00 Peurungasta.

Matkan hinta:

BILEBUSSI meno-paluu 13 € (Laukaasta 8 €), pelkkä yksisuunta samanhintainen.

Lippuja voi ostaa myös kuljettajalta bussissa, mikäli tilaa on. Liput myynnissä verkkokaupassa aina edelliseen torstaihin klo 24:00 saakka. Tämän jälkeen lippuja saatavilla ainoastaan bussista suoraan kuljettajalta. Maksutavat bussissa käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

HUOM! Tämä on vain bilebussilipun varaus, keikkalippu varataan erikseen Ticketmasterin kautta!

Bilebussi-illat:

8.12. Stratovarius “Survive Finland Tour 2023″ + Nibiru Ordeal / Lippuja myynnissä bussissa!

9.12. Kuumaa + Kasmir / MUUTAMIA lippuja myynnissä bussissa!

Peurungan tapahtumakalenteri löytyy täältä!

Varaukset

Varaukset viimeistään matkaa edeltävänä torstaina!

Maksa lipputilaus verkkokaupassa – ei lisäkuluja! Maksu laskulla, laskutusmaksu 12 euroa/tilaus, 7 pv netto. Tilaus on sitova. Maksua ei palauteta, vaikka bussilippua ei käyttäisi.

HUOM! Et tarvitse mitään lippua bussikyydistä, vaan pääset kyytiin nimelläsi. Ilmoita kaikkien lähtijöiden nimet varauksen yhteydessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.