Ostoskori on tyhjä.

Hotellimatka Tallinnaan

13.07.2020 - 14.07.2020 | 2 pv

Kesäpäivä Tallinnassa

Monipuolinen kaupunkikohde lyhyen matkan päässä!

Tallinna on sopivan lähellä, ja siellä on helppo viettää stressitön kaupunkiloma. Kaupunki hemmottelee, tarjoaa elämyksiä ja on myös mainio aktiivimatkan kohde. Edullinen kohde sopii niin ostosmatkailijoille, kulttuurin nälkäisille kuin kaupunkilomaa etsiville. Myös Tallinnan ravintolatarjonta tyydyttää vaativammankin asiakkaan tarpeet, ja ravintoloita löytyy joka makuun.

Tallinna on nykyään jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa. Vanhankaupungin Raatihuoneentori on ollut markkina-aukio ja kokoontumispaikka jo satoja vuosia. Vanhakaupunki on ihana kävelykohde itsessään, ja se onkin maailman parhaiten säilyneitä hansakaupunkeja. Alueesta nauttivat yhtä lailla niin paikalliset kuin matkailijatkin.

Matkaan lähdetään maanantaina Multialta alkaen ja Helsingistä siirrytään Tallinnaan aamulaivalla klo 10:30-12:30. Näin sinulle jää koko päivä aikaa nauttia Tallinnan palveluista. Majoitumme iltapäivällä Hestia Hotel Europaan ja tiistai-aamusta käymme sataman kaupoissa ennen kuin palaamme takaisin Helsinkiin. Matka Mäkelän bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan mukana!

Tallinnan hotellimatkallamme 13.-14.7.2020

 • matkat taittuu mukavasti Matka Mäkelän bussilla, joka on käytössä myös Tallinna – paikkoja on rajoitetusti!
 • laivamatkat vietetään Tallinkin Megastar -laivalla kansipaikoin ostosmaailmasta ja ravintoloista nauttien
 • laivalle on mahdollisuus ostaa ennakkoon lisämaksusta buffet aamiainen menomatkalle ja buffet lounas paluulaivalle
 • majoitumme keskeisellä sijainnilla olevassa Hestia Hotel Europassa lähellä satamaa, Rotermannin korttelia sekä Vanhaakaupunkia
 • nautimme hotellissa aamiaisen (1)
 • Matka Mäkelän kuljettaja pitää huolen ryhmästä koko matkan ajan ja hänellä on kaikki tarvittavat liput matkaa varten, sinun ei tarvitse kuin hypätä bussin kyytiin!

Lähtö

 • 13.-14.7.2020 | ma-ti

Hinta

 • 175 € / hlö / 2 hengen huone
 • 200 € / hlö / 1 hengen huone

Lisämaksusta:

 • 18 € / hlö / buffet aamiainen menolaivalla
 • 26 € / hlö / buffet lounas paluulaivalla

Aikataulu

Bussiaikataulu, ma 13.7.:
04:40 Multia, matkahuolto
05:00 Keuruu, linja-autoasema
05:30 Mänttä, linja-autoasema
09:30 Helsinki, Länsiterminaali 2

Laiva-aikataulu 13.-14.7.:

ma 13.7. 10:30-12:30 Helsinki – Tallinna | Megastar
ti 14.7. 13:30-15:30 Tallinna – Helsinki | Megastar

Majoitus

Hestia Hotel Europa * * * * 

Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa, matkustajasataman ja Rotermannin korttelin sekä Vanhankaupungin välissä. Hotellissa on katutasossa sijaitseva Ravintola Olive, jonka ikkunoista avautuu kaunis näköala merelle sekä Tallinnan Vanhaankaupunkiin. Olivessa tarjoillaan myös huoneen hintaan sisältyvä aamiainen. Myös aulabaari palvelee tarjoten valikoiman niin kuumia juomia, virvoitusjuomia, cocktaileja kuin kevyitä aterioitakin. Hotellista löytyy lisäksi sauna, joka on avoinna aamuisin hotellin asukkaille.

Standard-huoneen varustukseen kuuluu kylpyhuone, hiustenkuivain, kirjoituspöytä ja tuoli, puhelin, TV, ilmainen Wi-Fi, minibaari, tallelokero, ilmastointi sekä silitysrauta ja -lauta.

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 13.7.2020

Varaukset:

Matka toteutuu! Kysy paikkoja suoraan toimistolta puh. 0207 438 310 tai matka.makela@matkamakela.fi.

Kuluton peruutus:
2.7.2020 mennessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelätäältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Matkustusasiakirjat:

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva henkilötodistus: Passi tai poliisiviranomaisen myöntämä EU-henkilökortti!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Tallinna kuljetus

Tallinna matkapaketti

Lisämaksulliset ateriat Tallinna

Varasto loppu

Matkustaja 1