Joulutorimatka Tallinnaan

09.12.2022 - 11.12.2022 | 3 pv

Hotellimatka Tallinnaan 9.-11.12.2022

Tallinnan iloinen joulutori hurmaa kävijät joulun alla!

Tallinna on sopivan lähellä, ja siellä on helppo viettää stressitön viikonloppuloma joulun kiireiden alla! Kaupunki hemmottelee, tarjoaa elämyksiä ja on myös mainio aktiivimatkan kohde. Edullinen kohde sopii niin ostosmatkailijoille, kulttuurin nälkäisille kuin kaupunkilomaa etsiville. Myös Tallinnan ravintolatarjonta tyydyttää vaativammankin asiakkaan tarpeet, ja ravintoloita löytyy joka makuun. Meidän lemppareita ovat esim. Rataskaevu 16 tai Ravintola Pegasus.

Vanhankaupungin Raatihuoneentori on ollut markkina-aukio ja kokoontumispaikka jo satoja vuosia. Tori on yhä monien tapahtumien keskuspaikka, ja marraskuun loppupuolella sinne avataankin upean joulupuun katveeseen Tallinnan joulumarkkinat. Joulutori on yksi Euroopan kauneimpia, joka on tulvillaan viehättäviä myyntikojuja tarjoten mm. paikallisia herkkuja ja lämpimiä juomia. Myös joulupukki ja porot vierailevat torilla, ja useana vuotena lapsilla on ollut mahdollisuus poniratsastukseen. Lisäksi esiintymislavalla nähdään monipuolinen musiikki- ja tanssipitoinen kulttuuriohjelma. Matka Mäkelän bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan mukana!

Joulutorimatka Tallinnaan 9.-11.12.2022:

 • Matkustamme mukavasti Matka Mäkelän bussin kyydissä
 • Matka Mäkelän matkanjohtaja on mukanamme koko matkan
 • Matka Mäkelän bussi ja kuljettaja ovat mukana koko matkan ajan
 • Voit hypätä bussin kyytiin myös reitin varrelta
 • Laivamatkat siirrymme Tallinkin laivoilla kansipaikoin
 • Menomatkalla voit lisämaksusta nauttia buffet-tarjoilun
 • Kahden yön majoitus Tallink City hotellissa
 • Hotelliaamiaiset (2)
 • Sinulla on mahdollisuus valita nais- tai miespaikka hotellissa
 • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Ajankohta

 • 9.-11.12.2022, pe-su

Matkan hinta

 • 259 € / hlö / 2hh
 • 324 € / hlö / 1hh

Lisämaksusta

 • 29 € / hlö / buffet menomatkalla

Aikataulu

Bussiaikataulu pe 9.12.

07:15 Keuruu, linja-autoasema
07:40 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
08:15 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
12:30 Helsinki, Länsiterminaali
Laiva-aikataulu pe 9.12. / su 11.12.
pe 9.12. 13:30-15:30 Helsinki-Tallinna
su 11.12. 10:30-12:30 Tallinna-Helsinki

Majoitus

Tallink City Hotel

Tallinnan keskustassa sijaitseva hotelli on juuri remontoitu ja sopeutuu entistä joustavammin vieraiden toiveisiin ja tarpeisiin. Hotellihuoneet on sisustettu kaupungin keskustassa sijaitsevalle hotellille sopivaan tapaan moderniin tyyliin. Sisustuksen lähtökohtana ovat kokonaisuudessaan avainsanat, jotka ensisilmäyksellä tuntuvat vastakohdilta; ydinkeskusta ja luonnonläheisyys, tekninen kehitys ja luonnollisuus, nopeus ja rauhallisesti etenevä aika.

Parkettilattiallisten standard-huoneiden varusteluun kuuluu mm. puhelin, TV, ilmainen Wi-Fi, ilmastointilaite, pimennysverhot, turvakaappi, hiustenkuivaaja sekä minibaari ja oma kylpyhuone.

Matkaohjelma

Perjantai 9.12. | Menomatka 

Ajamme aikataulun mukaisesti Keuruun, Petäjäveden ja Jyväskylän kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin laivalla Tallinnaan klo 13:30-15:30. Laivalla voit nauttia lisämaksusta buffet ruokailun. Tämän jälkeen majoitumme Tallink City Hotelliin ja ilta on vapaata aikaa nauttia Tallinnan jouluisesta tunnelmasta. Vanhankaupungin porteille on esim. vain n. 550 metrin kävelymatka hotellilta.

Lauantai 10.12. | Karnaluks ja Merimuseo

Aamupalan jälkeen voit hypätä bussin kyytiin klo 9:00 ja lähteä ostoksille Karnaluksin ompelu- ja käsityömaailmaan, jonka tavoitteena on muuttaa ympäröivää maailmaa kauniimmaksi ja paremmaksi, laajentaen samalla ihmisten mahdollisuuksia laatuajan luovaan käyttöön. Ostoksilta palaamme klo 11:30 hotellille, jonka jälkeen on mahdollisuus lähteä bussin kyydissä Merimuseoon, johon ostetaan lippu omatoimisesti museon ovelta (15€/aik.). Tämän jälkeen bussi pyörähtää vielä sataman kaupoissa tuliaisostoksia varten. Tarkempi aikataulu vahvistetaan menomatkan aikana.

Sunnuntai 11.12. | Kotiinpaluu

Hotelliaamiaisen jälkeen n. klo 9:00 pakkaamme auton ja siirrymme satamaan, josta Tallinkin laiva kuljettaa meidät Helsinkiin klo 10:30-12:30. Kotimatka ajetaan samaa reittiä, kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 9.12.2022, perjantai

Varaukset:

Matka toteutuu – kysy lisä- ja peruutuspaikkoja toimistolta! Laskutus ennakkoon.

Kuluton peruutus:
8.11.2022 mennessä.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Joulutorimatka Tallinnaan kuljetus

Joulutorimatka Tallinnaan matkapaketti

Joulutorimatka Tallinnaan lisämaksubuffet menomatkalla

Club Mäkelä

Varasto loppu

Matkustaja 1