Suomen Kädentaidot

calendar_month 18.11.2023 - 18.11.2023 / 1 pv
Varaukset 5.11.2023 mennessä. Laskutus sähköpostilla ennakkoon, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 5.11.2023.

Koe kaunsita suomalaista kädentaitoa ja verkostoidu muiden käsityöharrastajien sekä ammattilaisten kanssa. 

Suomen Kädentaidot -messut tarjoavat unohtumattoman elämyksen kaikille käsityön ystäville. Olit sitten harrastelija, ammattilainen tai vain utelias, messut tarjoavat sinulle paljon nähtävää ja koettavaa suomalaisesta käsityöstä.

Astuessasi messualueelle silmillesi aukeaa värikäs ja luovuuden täyttämä maailma. Voit ihailla ainutlaatuisia käsityötuotteita, joita on valmistettu suurella sydämellä ja huolella suomalaisissa käsityöpajoissa. Messuilla pääset tutustumaan kädentaitojen monipuolisuuteen, sillä tarjolla on kaikkea tekstiileistä keramiikkaan ja koruista puutöihin. Messuilla pääset oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi. Laajasta työpajatarjonnasta löydät varmasti itsellesi sopivan aiheen ja pääset kokeilemaan erilaisia tekniikoita ohjatusti kokeneiden käsityöammattilaisten johdolla. Olitpa sitten kiinnostunut neulomisesta, ompelusta, kudonnasta tai vaikkapa nikkaroinnista, messuilla on sinulle paja. Messuilla pääset myös verkostoitumaan muiden kädentaitojen harrastajien sekä ammattilaisten kanssa. Voit vaihtaa ajatuksia, vinkkejä sekä inspiraatiota muiden intohimoisten käsityöihmisten kanssa. Messut ovatkin upea mahdollisuus löytää uusia ystäviä ja tehdä uusia arvokkaita kontakteja. Lähde siis mukaamme Tampereelle näkemään ja kokemaan suomalaista käsityötä!

Hinta alk. 39.00€

Suomen Kädentaidot -messumatka 18.11.2023 sisältää:

  • Tilausajokuljetukset mukavasti Matka Mäkelän bussilla koko matkan ajan ilman huolta esim. parkkipaikoista
  • Suomen Kädentaidot -messulipun
  • Saat varmasti mukavaa matkaseuraa!

Matkan hinta

  • 39 € / hlö

Bussiaikataulu

07:00 Keuruu, linja-autoasema
07:30 Mänttä, linja-autoasema
07:40 Vilppula, kunnantalo
08:20 Orivesi, Shell
09:00 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
14:00 Kotimatka alkaa
n. 16:00 Saavumme takaisin Keuruulle

Lähtöpäivä:

  • 18.11.2023, lauantai

Varaukset:

5.11.2023 mennessä. Matka toteutuu! Laskutus sähköpostilla ennakkoon, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 5.11.2023.

Kuluton peruutus: 
5.11.2023 mennessä.

Clubialennus:

Clubitarjous -2 euroa/hlö näkyy seuraavalla sivulla, kun lisäät tuotteen ostoskoriin!

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!