Mäntän Tilausliikenne osaksi Matka Mäkelää

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että Mäntän Tilausliikenne liittyy osaksi Matka Mäkelä Oy:tä. Tämä tuottaa meille mahtavan mahdollisuuden laajentaa tilausajotoimintamme tarjontaa Mänttä-Vilppulan alueelle. Käyttöömme tulee heidän huippuluokan kalustoa, työntekijöitä, irtaimistoa sekä voimassa oleva sopimusliikenne. Liiketoimintakauppa on astunut virallisesti voimaan 1.10.2023.

Toimitusjohtajamme Matti Mäkelä kommentoi kauppaa näin:
“Olemme iloisia, että saamme jatkaa Teron yli kymmenen vuotta vanhan yrityksen tekemää työtä ja samalla vahvistaa toimintaamme Pohjois-Pirkanmaalla. Kaupan myötä meille siirtyvät työntekijät ja kalusto ovat huippu-luokkaa.”

Mäntän Tilausliikenteen toimitusjohtaja Tero Rönni kommentoi näin:
“On ollut ilo tehdä kauppaa nuorten sekä asiansa osaavien yrittäjien kanssa.”

Olemme innoissamme tulevaisuudesta ja odotamme innolla mahdollisuutta tarjota kanssamatkaajillemme entistä pehmeämpiä kyytejä! Kiitämme Teroa hänen arvokkaasta työstään alamme eteen ja yritämme parhaamme mukaan täyttää Teron isot saappaat.

Toivotamme lämpimin mielin Mäntän Tilausliikenteen asiakkaat meille tervetulleeksi! Täältä näette yhteystietomme ja täältä voitte kysyä tarjoustilausajosta. Hiphiphurraa!

Mukavaa syksyä sekä pehmeitä kyytejä toivottaen,
Matka Mäkelän yrittäjät Matti Mäkelä, Nelli Oksanen ja Noora Mäkiaho