After work – Maisteluiltoja Keurusselällä

In Blogi by Nelli

Meillä on ollut tänä kesänä tarjolla uutuustuote After work – torstai tastingit! Olemme mukana Keurusseudun matkailutoimijoiden hankkeessa, ja näiden palavereiden ideoimana keväällä syntyi maisteluteemaiset iltamat yhteistyössä Hotelli Keurusselän kanssa. Joko sinä olet käynyt hotellilla nauttimassa hyvästä seurasta, ruoasta ja juomista Keurusselän sineä ihaillen?

Maisteluteemat

Kesäkuun teemoina olivat valkoviinit, viskit ja oluet. Heinäkuussa pääsemme vielä cocktailien, kuohuviinien, punaviinien, roseeviinien sekä ginien maailmoihin. Teemat päätettiin toteuttaa ilman minimilähtijämääriä, eli tarvittaessa vaikka yhdellekin hengelle maistiaiset pidetään ja matkaan mahtuu vaikka vielä samana päivänä ennakkoon meille ilmoittamalla. Meillä onkin ollut vaihtelevasti lähtijöitä muutaman hengen kaveriporukasta reiluun kymmeneen henkilöön. Eli pienillä porukoilla on liikuttu, ainakin vielä tähän asti!

Maistelut toteutetaan vapaamuotoisesti hotellin henkilökunnan toimesta, ja keittiö on lisäksi miettinyt aina illan juomiin sopivan maistelulautasen. Lisäksi yleensä mukana on myös aina joku meiltä Matka Mäkelästä matkanjohtajana, ja bussikuljetushan tietenkin kuuluu matkaan mukaan, joten sinun ei tarvitse miettiä kyytejä keskustaan. Helppoa, eikö!

Asiakaspalautteita

Tiesitkö, että pyrimme 100 % asiakastyytyväisyyteen? Haluamme aina parantaa palveluitamme ja tätä varten kysymme mm. jokaisen omantuotannon matkamme jälkeen asiakaspalautteen, jonka saa jättää täysin nimettömänä tai nimellään.

Myös maistelumatkojen jälkeen olemme lähettäneet asiakaspalautekyselyn, ja olemmekin saaneet mukavasti palautetta. Alkuun oli palautteiden perusteella havaittavissa pientä kankeutta illan toteutuksessa, mutta tämäkin on sulavoitunut, kun kesä on edennyt.

”Oli tosi kiva porukka. Tietty kun oli ensimmäinen laatuaan, niin oli vähän uutta, eikä ihan tiennyt kuinka toimia, esim. juomien tilaamisen kanssa. Makulautasen antimet olisi ollut kiva kertoa, ja mihin sitä hilloa piti laittaa… Mutta oli osaava tasting isäntä ja juttua piisasi.”

Myös lähialuematkailu on nostanut päätään edelleen tänä vuonna, ja yhä useampi meistä haluaisi kokea jotain uutta ihan lähellä kotia. Maistelumatkailu onkin sopiva tähän, voit tutustua niin meidän kuin Hotelli Keurusselän toimintaan samalla kertaa!

”Ihanan pirteä idea! Sopivan mittainen arki-illan viettoon, ja mukava kun ihan tässä lähellä voi kokea uutta.”

”Erittäin hienosti toteutettu kokonaisuus. Mukavaa lähimatkailua kotikonnuilla.”

Ja hei, vaikka otanta on suhteellisen pieni vielä näiden maistelumatkojen palautteiden osalta, niin silti on mainittava, että jokainen palautteen meille jättänyt, suosittelisi meidän matkoja myös ystävälleen!

After work – torstai tasting -maistelumatkojen ideana onkin tuoda iloa ja yhteisöllisyyttä Keuruun kesään! Kokoonnutaan yhdessä Hotelli Keurusselän terassille, rupatellaan ja maistellaan samalla niin herkullista ruokaa kuin palanpainikettakin.

Clubilaisten ilta 22.7.

Normaalisti Club Mäkelän jäsenet saavat omantuotannon matkoistamme aina 2 euron alennuksen, mutta poikkeuksellisesti näistä maistelumatkoista alennusta ei ole annettu.

Haluamme kuitenkin kutsua meidän clubilaiset yhdessä maistelemaan roseeviinejä torstaina 22.7.2021! Juuri tähän iltaan saat 5 euron alennuksen, joka myönnetään myös verkkokaupan tilauksissa, kunhan valitset olevasi Club Mäkelän jäsen. Alennus näkyy perinteisesti vasta kassalla.

Kannustammekin clubilaisia valitsemaan juuri tämän illan, mikäli joku teema kiinnostaa, jotta saisimme paikalle yhtä aikaa mahdollisimman paljon vanhoja tuttuja turisemaan ja vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa.

Kyseinen ilta on toki myös kaikille avoin, mutta varaamme clubilaisille oman pöydän Keurusselältä ja vietämme kivan kesäillan porukalla.

Nähdään Keurusselällä!

#pehmeätkyydit