Liity Club Mäkelään ja osaksi yhteisöämme


Kuulet ensimmäisenä uusista matkoistamme, saat vaihtuvia tarjouksia, pääset lukemaan ainoastaan clubilaisille tarkoitettua nettilehteä ja saat pääsyn vain clubilaisille tarkoitettuun Facebook-ryhmään.

Liittyminen ei velvoita sinua mihinkään eikä se maksa mitään.

Club Mäkelä

Matkusta kanssamme – älä yksin

Liity sinäkin clubiimme jättämällä viereisen lomakkeen kautta meille yhteystietosi, ja lähetämme sinulle automaattisesti linkin sähköpostitse aina uuteen nettilehteemme, joita julkaisemme muutaman kerran vuodessa vuodessa. Täältä voit lukea tämän vuoden ensimmäisen numeromme. Vain tämä numero on vapaasti luettavissa, ja seuraavat pääset näkemään ainoastaan jättämällä meille yhteystietosi!

Clubiin liittyminen ei velvoita sinua mihinkään eikä se maksa mitään. Miksi siis et liittyisi seuraamme?

Lisäksi Club Mäkelän jäsenille on oma, suljettu Facebook-ryhmä, jossa voimme jutella päivän polttavista puheenaiheista, mieltäsi askarruttavista kysymyksistä, menneistä tai tulevista matkoista sekä jakaa matkakuvia. Ryhmä on tarkoitettu kaikenlaiseen hyvänmieliseen keskusteluun, jossa juttelemme omilla nimillämme, niin sinä kuten toimistoltamme Tiina, Noora, Nelli tai Mattikin.

Jätä ensin meille yhteystietosi, ja pyydä sitten päästä mukaan Facebook-ryhmään täältä. Tarkistathan, että Facebook-nimesi vastaa meille jättämääsi nimeä, sillä hyväksymme ryhmän jäseniksi ainoastaan clubilaisemme.

  Liity nyt!

  Täytä yllä oleva lomake ja paina ”Lähetä”. Lähetämme sitten paluupostissa sinulle linkin nettilehteemme seuraavan arkipäivän aikana.

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Club Mäkelän jäsenet kertovat

  Katso alla olevista videoista, kuinka clubilaisemme Veijo ja Pirkko ovat viihtyneet matkoillamme!


  Vieläkö epäröit?

  Nämä edut saat liittymällä Club Mäkelään:


  • Ei varausmaksuja
  • Vaihtuvia tarjouksia
  • 2 euron alennus/clubilainen
  • Nettilehden 4 krt vuodessa
  • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään
  • Mainiota matkaseuraa
  • Matkustuksen ammattilaisen tuen ennen matkaa, sen aikana ja matkan jälkeen
  Haluan liittyä Club Mäkelän jäseneksi!