Liity Club Mäkelään ja osaksi yhteisöämme


Club Mäkelä - Kuulet ensimmäisenä uusista matkoistamme, saat vaihtuvia tarjouksia ja saat pääsyn vain clubilaisille tarkoitettuun Facebook-ryhmään.

Liittyminen ei velvoita sinua mihinkään eikä se maksa mitään.

Club Mäkelä

Matkusta kanssamme - älä yksin

Matkaklubi Club Mäkelä - Liity sinäkin clubiimme jättämällä viereisen lomakkeen kautta meille yhteystietosi, ja lähetämme sinulle lisätietoa sähköpostitse. Huomioithan, että Club Mäkelään liittyminen ei velvoita sinua mihinkään eikä se maksa mitään. Miksi siis et liittyisi seuraamme?

Club Mäkelän jäsenille on oma, suljettu Facebook-ryhmä, jossa voimme jutella päivän polttavista puheenaiheista, mieltäsi askarruttavista kysymyksistä, menneistä tai tulevista matkoista sekä jakaa matkakuvia. Lisäksi pidämme ryhmässä aina ajoittain Facebook-livejä liittyen matkustamiseen tai meihin yrityksenä. Otamme myös vastaan aihe-ehdotuksia clubilaisiltamme! Ryhmä on tarkoitettu kaikenlaiseen hyvänmieliseen keskusteluun, jossa juttelemme omilla nimillämme, niin sinä kuten toimistoltamme Tiina, Noora, Nelli tai Mattikin.

Lisäksi lähetämme clubilaisille keskimäärin kerran kuukaudessa clubikirjeen shköpostitse, jossa kerromme sinulle ensimmäisenä uusista matkoistamme tai muuten vain meidän kuulumisia. Emme kuitenkaan lähetä kirjeitä montaa kertaa kuukaudessa, joten sähköpostisi ei täyty meidän viesteistä!

Olemme myös matkakumppaninasi clubimatkoillamme, joten meidän seurassa kukaan ei matkusta yksin! Täältä voit tutustua tämän hetkiseen matkatarjontaamme, ja blogistamme löytyy mm. matkakertomuksia tehdyilta matkoiltamme.

Jätä ensin meille yhteystietosi, ja pyydä sitten päästä mukaan Facebook-ryhmään täältä. Tarkistathan, että Facebook-nimesi vastaa meille jättämääsi nimeä, sillä hyväksymme ryhmän jäseniksi ainoastaan clubilaisemme.

  Liity nyt!

  Täytä yllä oleva lomake ja paina "Lähetä". Lähetämme sitten paluupostissa sinulle linkin nettilehteemme seuraavan arkipäivän aikana.

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Club Mäkelä - jäsenet kertovat

  Katso alla olevista videoista, kuinka Club Mäkelän jäsenemme Veijo ja Pirkko ovat viihtyneet matkoillamme!


  Vieläkö epäröit?

  Nämä edut saat liittymällä Club Mäkelään:


  Haluan liittyä Club Mäkelän jäseneksi!
  • Ei varausmaksuja
  • Vaihtuvia tarjouksia, joista osa on vain Club Mäkelän jäsenille
  • 2 euron alennus/clubilainen omantuotannon matkoistamme
  • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään
  • Tiedon ensimmäisenä uusista matkoistamme
  • Varmasti mainiota matkaseuraa
  • Matkustuksen ammattilaisen tuen ennen matkaa, sen aikana ja matkan jälkeen
  • Matka Mäkelän matkanjohtajasta iloisen matkakumppanin
  Club Mäkelä Lofooteilla 2019
  Club Mäkelä Kolmen kansallispuiston kierroksella 2018
  Club Mäkelä Malediiveilla 2018