Miksi valita Busflix?

Oletkin jo saattanut kuulla Busflixistä, mutta mikäli et niin Busflix on bussikortti, jolla voit kulkea rajattomasti haluamallasi reitillä, vaikka töihin tai harrastuksiin. Kortti toimii kiinteällä kuukausimaksulla, joka määräytyy reitin pituuden mukaan. Miksi sitten valita Busflix-kortti omalla autolla matkustamisen sijasta?

On useita syitä, miksi kannattaa kulkea bussilla oman auton sijasta. Säästät jopa 1000 € vuodessa matkakustannuksissa verrattuna omalla autolla kulkemiseen. Sinun ei tarvitse enää huolehtia parkkipaikoista tai tankkauspysähdyksistä ja saat matkan ajan käyttöösi, vaikka töiden tekemiseen omalla kannettavalla tietokoneellasi, elokuvien katsomiseen tai pienten nokosien ottamiseen.

Busflixin hinnasto ja esimerkki matkasta:

89 €/kk/0-9 km Keuruu – Asunta as. / Jyväskylä – Killeri
109 €/kk/10-19 km Keuruu – Huttula, kouluranta / Jyväskylä – Kuohu
129 €/kk/20-29 km Keuruu – Petäjävesi, Halkokangas / Jyväskylä – Koskensaari, as.
159 €/kk/30-39 km Keuruu – Petäjävesi, Vehkasuo / Jyväskylä – Petäjävesi
169 €/kk/40-49 km Keuruu – Kuohu, Vesanka as. / Jyväskylä – Keuruu, Kokkomäki
179 €/kk/50-59 km Keuruu – Jyväskylä, Könkkölä / Jyväskylä – Keuruu, Kaleton th.
189 €/kk/60-69 km Keuruu – Jyväskylä / Jyväskylä – Keuruu

Sanotaan, että kuljet omalla autolla töihin Keuruu – Jyväskylä väliä. Matkustat siis 60 km suuntaansa, eli yhteensä 120 km päivässä. Matkustaessa 2.1 €/litra hintaisella polttoaineella autolla, joka kuluttaa keskimäärin 5,7 litraa / 100 km, päivittäisen matkan hinnaksi sinulle tulisi 14,36 € ja mikäli kävisit 20 päivänä kuukaudessa töissä tämä tekisi yhteensä 287,28 €/kk käytettynä polttoaineisiin. Busflixillä kuljettuna sama työmatka olisi 189 €/kk. Siis melkein 100 €/kk säästettynä matkakustannuksissa puhumattakaan mahdollisista parkkipaikka- ja lämmityskustannuksista.

Valitsemalla Busflix-matkakortin saat uutena asiakkaana ensimmäisen kuukautesi puoleen hintaan, tai jos olet jo Busflix asiakas ja tuot kaverisi, joka rekisteröityy Busflixin asiakkaaksi ja ostaa ensimmäisen matkakorttinsa, saatte molemmat kuukauden puoleen hintaan.

Valitse siis Busflix-matkakortti ja saat kortin käteesi jopa tilauspäivänä.

Lue lisää ja tilaa Busflix täältä

Toivotamme aurinkoista kevättä ja pehmeitä sekä mukavia matkoja!