Busflix-kortilla matkustat rajattomasti haluamillasi reiteillä kiinteällä kuukausimaksulla


Mitä tekisit, jos saisit päivääsi tunnin lisää omaa aikaa?

Hyödynnä arkipäivien matkustusaika töihisi, lukemiseen tai ihan vain torkkumiseen

Kun hoidat juoksevat asiat bussimatkalla, niin vapautat aikaa perheellesi, harrastuksillesi ja ystävillesi

Busflix on säännöllisen matkustajan hyvin katettu buffet – matkusta valituilla reiteillä niin paljon kuin haluat, yhdellä kiinteällä maksulla.

Voit matkustaa Busflixillä jokaisella vuorollamme Keuruu – Jyväskylä – alueella päivittäin. Katso aikataulut täältä.

Busflixin kuukausihinta määräytyy portaittain kilometrien mukaan. Busflix astuu voimaan jopa samana päivänä tilauksesta, ja voit irtisanoa kortin koska tahansa!

Voit hypätä kyytiin miltä vain matkan vakiovuoromme pysäkiltä, ja matkustaa päivittäin rajattomasti.

Busflix sopii sinulle, jos…

Kuljet säännöllisesti vaikkapa töihin tai harrastuksiin reittimme varrella esimerkiksi Jyväskylä – Keuruu -väliä, ja haluat tehdä matkustamisesta edullista ja vaivatonta

Haluat säästää polttoainekuluissa vuodessa jopa 800 euroa*

Haluat maksaa linja-automatkoista vähemmän kuin yksittäin ostettuna ja säästää kulkemisen kustannuksista jopa yli 1300 euroa vuodessa**

Olet valmis vaihtamaan parkkipaikkojen etsimisen, auton tankkauspysähdykset ja talven lämmityspiuhat aikataulutettuun bussimatkaan

Työmatka kannettavan tietokoneesi, leffojen katselun tai torkkujen parissa ei kuulosta hullummalta

*60 kilometrin matkalle laskettuna 1,9 €/l hintaisella polttoaineella, jossa auton kulutus on keskimäärin 5,7 litraa / 100 km, päivittäiset edestakaiset matkat kustantavat 21 kertaa kuukaudessa ajettuna noin 270 euroa. Vuodessa tämä tekee yli 891 euron säästön.

**Yhden erikseen ostetun bussilipun hinta Jyväskylä-Keuruu-välillä on keskimäärin 15 euroa. Voit säästää 60-69 kilometrin Busflix-kortilla kuukaudessa 21 matkalla jopa 126 euroa – vuodessa tämä tekee yli 1300 euron säästön.

Ei piilokuluja tai monimutkaisia sopimuksia

  • Osta kätevästi verkosta, puhelimitse tai toimistolta, toimitus nopeimmillaan samana päivänä
  • Voimassaoloaika alkaa heti ostosta
  • Veloitus tapahtuu joka kuukausi
  • Maksutapoina toimistollamme käy käteinen, yleisimmät maksukortit, lasku tai verkosta ostettuna verkkopankkimaksu tai lasku (lasku sähköpostiin, maksuaika 14 vrk)
  • Kesäloma tiedossa? Voit laittaa Busflixin tauolle kuukaudeksi yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla
  • Ei erillistä irtisanomisaikaa: Voit lopettaa kortin käytön koska tahansa meneillään olevan laskutuskuukauden loppuun.
  • Voit nousta kyytiin miltä vain reitin pysäkiltä ja jäädä millä vain pysäkillä pois
  • Fiksu hinnoittelu: Jos ostat Busflixin kuun puolen välin jälkeen, hyvitetään ensimmäisestä maksusta käyttämättömät päivät
  • Voit ottaa Busflixissä myös polkupyörän bussiin normaalia edullisemmin, 20 €/kk, eli alle euron päivähinnalla työpäivinä (normaalisti pyörän kuljetus 5 e / suunta).

Matkalla aamuvarhaisesta alkuiltaan – valitse sopivimmat ajat vuoroistamme

Töihin ennen kukonlaulua? Ajoissa iltapäivän harrastuksiin? Busflix joustaa siinä missä omat aikataulusi. Päiväaikaan lähes tunnin välein kulkevat vuorot mahdollistavat vapauden – voit tarpeen tullen vaikkapa lähteä työpaikalta aiemmin ja viimeistellä päivän työt bussissa läppärin kanssa, tai venyä vielä tunnin tärkeän tehtävän yllättäessä ja ottaa seuraavan vuoron.

Suositulla Keuruu-Jyväskylä-välillämme voit matkustaa töihin aamuvarhaisesta alkaen, sillä ehdit perille aamuseitsemän ja aamupäivän klo 11 välillä. Jyväskylästä Keuruulle matkatessa olet niin ikään ajoissa jo aamun ensimmäisessä palaverissa, sillä varhaisin vuoromme kuljettaa sinut asemalle jo aamukahdeksaan.

Busflixillä voit tietenkin matkustaa myös iltaisin, sillä viimeinen vuoromme lähtee niin Keuruulta kuin Jyväskylästä klo 17 aikaan.

Rakenna arjen bussimatkoista liikkuva työpiste tai rentoutumispaikka kauniilla maisemilla

Matka Mäkelän kyydissä Jyväskylän ja Keuruun välinen matka kestää noin tunnin per suunta, eli maksimissaan noin 10 minuuttia pidempään kuin henkilöautolla ajaessasi.

Bussissa tosin voit keskittyä ajamisen, parkkeerauksen ja tankkauksen sijasta kannettavan tietokoneen kanssa työskentelyyn, kirjan lukemiseen tai ihan vain ohi vilistäviin maisemiin.

Istahda vakiopaikallesi, säädä penkki sopivaan asentoon ja jätä ajaminen aina hyväntuuliselle kuljettajallemme!

Busflixin hinnoittelu määräytyy kilometrien mukaan

89 €/kk/0-9 km
109 €/kk/10-19 km
129 €/kk/20-29 km
159 €/kk/30-39 km
169 €/kk/40-49 km
179 €/kk/50-59 km
189 €/kk/60-69 km

Mistä tiedän minkä kilometrimäärän valitsen?

0-9 km Keuruu – Asunta, as. / Jyväskylä – Killeri
10-19 km Keuruu – Huttula, kouluranta / Jyväskylä – Kuohu, Th.
20-29 km Keuruu – Petäjävesi, Halkokangas / Jyväskylä – Koskensaari, as.
30-39 km Keuruu – Petäjävesi, Vehkasuo / Jyväskylä – Petäjävesi, Jämsänkoski th.
40-49 km Keuruu – Kuohu, Vesanka as. / Jyväskylä – Keuruu, Kokkomäki
50-59 km Keuruu – Jyväskylä, Könkkölä / Jyväskylä – Keuruu, Kaleton th.
60-69 km Keuruu – Jyväskylä / Jyväskylä – Keuruu

Mietityttääkö matkasi pituus? Ota yhteyttä toimistoomme soittamalla 0207 438 310, ja tarkistamme asian yhdessä!

Osta Busflix netistä, toimistolta tai soittamalla – saat kortin käteen jopa saman päivän aikana

Voit hankkia Busflixin verkkosivuiltamme tai soittamalla numeroomme 0207 438 310. Toimitamme Busflix-kortin joko sinulle postitse tai seuraavaan linja-autovuoroosi, jossa voit pyytää kortin kuljettajaltamme.

Kun tilaat Busflixin arkena kello 8 – 15 välillä, saat Busflix -kortin suoraan matkallesi mukaan jo samana päivänä. Iltaisin tilatut kortit ovat normaalisti valmiita jo seuraavana aamupäivänä klo 10 jälkeen.

Kokeile Busflixiä uutena asiakkaana puoleen hintaan

Saat tutustumisetuna Busflixin ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan. Ehtona on, että sinulla ei ole vielä Busflixiä, mutta olet valmis kokeilemaan arjen bussimatkustuksen huolettomuutta!

Asiakastyytyväisyytemme on kyselyidemme mukaan 98%, mutta tähtäämme tietenkin korkeammalle – ja siksi haluamme sinut mukaan matkustamaan kanssamme!

Huom! Ilmoita tilauksen yhteydessä tarjoustunnus: ”Busflix50” esim. tilauslomakkeen kommentti-kenttään, niin myönnämme alennuksen. Alennus myönnetään vain kokonaisen kuukauden matkakorteista, eikä esim. puolessa välin kuukautta ostetuista korteista.

Oletko jo Busflixin fani? Tuo kaveri mukaan ja saat itse seuraavan kuukauden puoleen hintaan!

Hienoa kuulla, että olet päässyt jo arjen bussimatkustamisen makuun!

Kun suosittelet Busflixiä kaverillesi, saatte molemmat yhden kuukauden Busflixin hinnasta -50% eli puolet pois. Ehtona on, että kaverisi ei ole ennen rekisteröitynyt Busflixin asiakkaaksi. Saat hyvityksen sen jälkeen, kun suosittelemasi henkilön Busflix -kuukausi on veloitettu.